Winnaar bvp award 2015

Master Totaalinrichting wint BVP Award 2015

Op de Dag van de Projectinrichting op 15 oktober 2015 is de BVP Award uitgereikt aan Master Totaalinrichting. De uitreiking van de BVP Award is altijd een vast onderdeel van dit jaarlijkse evenement dat georganiseerd wordt door Branchevereniging Projectinrichting. De award staat voor het meest prestigieuze projectinrichtingsproject.

Drie genomineerde bedrijven

In de maanden voorafgaand aan de Dag van de Projectinrichting konden leden van de BVP hun projecten indienen. Een deskundige jury onder leiding van drs. Mayk Schiphorst heeft vervolgens drie genomineerden geselecteerd, te weten: Abeln Projectstoffering, Boerhof Projectinrichters en Master Totaalinrichting. Als winnaar kwam Master Totaalinrichting uit de bus met het project ‘Rabobank regio Schiphol’.

Master Totaalinrichting verzorgde voor de Rabobank regio Schiphol te Hoofddorp zowel de stoffering als de inrichting van het kantoorpand. De BVP Award richt zich echter uitsluitend op vloerbedekking en wandbekleding. Met veel vakmanschap is volgens de jury een prachtig gerestyled kantoor ontstaan. Dat leidde tot veel contrasterende kleuren op de etages, afgewisseld met neutrale gangpaden. De inrichting heeft duidelijke raakvlakken met de omgeving van Hoofddorp.

De jury van de BVP-Award 2015 heeft de tweede prijs uitgereikt aan Abeln Projectstoffering en uiteraard ging de derde prijs vervolgens naar Boerhof Projectinrichting.

Lees hier meer informatie over De Dag van de Projectinrichting en bekijk meteen een kleine sfeerimpressie van de dag.