Winnaar BVP-Award 2015 Master Totaalinrichting

BVP-Award

Zoals gezegd, vindt op 12 oktober de uitreiking van de BVP-Award plaats. Deze prijs staat voor het meest interessante project dat in de periode 2016 – 2017 gerealiseerd is. Een project waarop u trots bent en dat u graag uitdraagt als referentie!

Stuur dus uw speciale, bijzondere project in en strijd mee om de BVP Award 2017. Ieder BVP-lid kan meedoen. De omvang van het project doet niet ter zake. De jury let op kwaliteit, design, plan van aanpak, moeilijkheidsfactor en innovatie. Maar vooral de algemene indruk -direct gevolgd door de deskundige blik van de jury – speelt een belangrijke rol.

Die jury staat onder leiding van Lieuwe Steendam.

Lieuwe heeft uit zijn uitgebreide kring van relaties twee architecten bereid gevonden om in de jury plaats te nemen. Deze architecten zijn Michiel Kobussen, directeur van Ebbens Architecten uit Leusden en Ger Dinnissen van Dinnissen Architecten, een eenmansbureau uit Breda. Ook zit één interieurarchitecte, namelijk Fanny Willems van Flint interieurarchitecten uit Den Haag, in de jury.

Lieuwe Steendam

Lieuwe Steendam

Kortom, een deskundige jury staat klaar om de projecten te beoordelen. Dus: zend uw project in!

Inzenden project BVP-Award

Wij begrijpen dat iedereen druk is… Inzenden is daarom eenvoudig! Wij vragen een korte omschrijving van het project met daarnaast een aantal representatieve foto’s.

De jury maakt de eerste selectie op basis van het fotomateriaal. Uit deze selectieronden worden drie projecten gekozen die in aanmerking komen voor de BVP-Award. Vervolgens bezoekt de jury deze projecten en selecteert het bedrijf dat zich dit jaar de winnaar van de BVP-Award mag noemen. Wie dat is, blijft voor iedereen een verrassing tot de bekendmaking op 12 oktober.

U kunt uw projectomschrijving en de foto’s inzenden tot 20 augustus 2017.

Het adres is:

Branchevereniging Projectinrichting
De heer A. Sprong
Postbus 623
2600 AP Delft
M 0651 33 21 71
E info@bvprojectinrichting.nl

BVP Award

Rabobank regio Schiphol, het winnende project in 2015