Dag van de Projectinrichting

Schrijf je in!

Dag van de Projectinrichting: Dinsdag 11 oktober 2016

Bij dezen nodigen we jullie van harte uit voor de Dag van de Projectinrichting!

Gasten

De DPI is dit jaar georganiseerd voor leden van de BVP en hun introducés.

Opzet

Het onderdeel ‘BVP Award’ maakt dit jaar geen deel uit van het programma en staat in 2017 weer op de agenda. De DPI 2016 is vooral een netwerkbijeenkomst; leuk en interessant voor jezelf, terwijl ook anderen het fijn vinden om jou te ontmoeten. Dus schrijf je in!

Dag van de Projectinrichting

Programma

13.00 uur
Ontvangst en rondleiding bij de Maeslantkering te Hoek van Holland.

15.00 uur
Na deze rondleiding schepen we om 15:00 uur (tweede ontvangst) in op het partyschip “de Ameland” voor een uiterst interessante rondvaart rond de eerste en tweede Maasvlakte van Rotterdam. Uiteraard wordt er op het schip voor de inwendige mens gezorgd met hapjes, drankjes, buffet etc. Natuurlijk wijzen we jullie tijdens vaartocht op de bijzonderheden in dit industriële gebied, waar overigens nog veel natuur aanwezig is.

19.30 uur
Afsluiting.

Kosten

Zoals bekend koos het bestuur vorig jaar voor de filosofie dat de contributie laag moet worden gehouden. Voor bepaalde activiteiten vragen we dan een bijdrage.
Daarom geldt voor de DPI: voor ieder lid van de BVP heeft de eerste persoon gratis toegang tot dit totale evenement (dus Maeslantkering + rondvaart), voor een tweede persoon van dezelfde organisatie wordt € 45,– exclusief btw in rekening gebracht. De derde en volgende persoon € 100,– exclusief btw p.p. Het aantal toegangsplaatsen is beperkt.

Locatie

De contactgegevens voor zowel de rondleiding als de rondvaart zijn:
Maeslantkeringweg 139
3151 ZZ Hoek van Holland.

Aanmelden

Meld je aan via info@bvprojectinrichting.nl. Laat ons weten wie namens jouw organisatie meedoen. Geef daarbij ook aan of deze personen de Maeslantkering gaan bezoeken (aanvang 13:00 uur) en de vaartocht meemaken (aanvang 15:00 uur) of dat ze slechts mee gaan varen.