dirk

Kennismaking D2 Projectparket

“Onderscheidend door engineering”

D2 Projectparket is het jongste lid van de BVP. Tijdens het BVP Golftoernooi maakte de heer Dirk Dotman voor het eerst kennis met de BVP. Naast de ontmoeting met bekende leden, leerde hij ook tal van nieuwe vakgenoten kennen.

Een mooi moment om eens na te denken over een lidmaatschap van de BVP. D2 Projectparket is een van de parketspecialisten binnen de BVP. Nieuw als lid, maar zeker geen ‘vreemde eend in de bijt’ aldus Dirk Dotman.

Rabobank

“We werken al samen met verschillende stoffeerders die ook lid zijn van de BVP. We zien uit naar de nadere kennismaking met de overige leden en hopen onze kennis te kunnen delen. D2 Projectparket besteedt veel tijd aan engineering. Ons bedrijf levert dus niet alleen, maar ontwikkelt ook nieuwe producten en ontwerpt innovatieve oplossingen. Een mooi voorbeeld is het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. De vloer is afgeveerd op rubber met verschillende lagen en er is kops hout gebruikt. Een unieke oplossing, die we op basis van de wensen van de opdrachtgever ontwikkelden.”

Rabobank

Hoofdkantoor Rabobank Utrecht

“Zo’n 50% van onze opdrachten bestaat uit projectmatig werk, de andere helft van onze klanten bevindt zich in de particuliere markt. Maatwerk is onze basis. Bovendien beschikken we over ruime knowhow in (industriële) parketvloer-afwerking. We werken nauw samen met (interieur)architecten en projectontwikkelaars.”

Dotman is al sinds 1984 actief in de parketbranche en is tevens bouwkundig ingenieur. Hij had zitting in diverse norm– en geschillencommissies.

D2 Parket werd in 1992 opgericht door Dirk Dotman en biedt momenteel werkgelegenheid aan een team van tien medewerkers. De parketvloeren van D2 vindt u in heel Nederland. Meer informatie: www.parket.nu