Kristel Leerkes-Boerhof

Van de voorzitter

Toegevoegde waarde scherp stellen

De afgelopen maanden zat de PPI niet bepaald stil. Voorbereidingen voor de Dag van de Projectinrichting,  de activering / herstart van de werkgroep PPI-keurmerk én een nieuwe werkgroep Opleiden. Zelf mocht ik aan de wieg staan van dit initiatief, dat is geïnspireerd door de succesvolle samenwerking vanuit Boerhof om mensen (om) te scholen tot allround stoffeerder.

Als bestuur zijn we bijzonder blij met Jeroen Blankers als bestuurslid. Het is plezierig werken met iemand die een ‘frisse blik’ brengt.

Het werven van nieuwe leden blijft een lastig punt. We zijn er echter van overtuigd dat kwaliteit voor kwantiteit gaat. En die kwaliteit is ons bestaansrecht. Daarom is het van belang dat we de eisen rondom het PPI-keurmerk duidelijk neerzetten. Dat scheidt het ‘kaf van het koren’ en daardoor geeft een PPI-bedrijf vertrouwen. De PPI is het enige platform in onze branche. Steeds vaker zien we dat het PPI-keurmerk als pre bij aanbestedingen wordt gesteld. Een echte toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers dus. We roepen daarom alle leden op om het keurmerk ook in hun eigen promotie mee te nemen. Vermeld het logo op uw website, in brochures, magazines, etc.

Eind dit jaar loopt mijn termijn als voorzitter af. In de ledenvergadering van november blikken we samen terug op deze bijzondere periode en zal mijn opvolger benoemd worden.

Graag tot ziens op de DPI op 28 oktober!

Namens het bestuur,

Kristel Leerkes-Boerhof