Dag van de Projectinrichting op donderdag 12 oktober

UITNODIGING

Dag van de Projectinrichting

donderdag 12 oktober 2017

14.30 uur

Circuit Park Berghem, Zevenbergseweg 45, 5351 PG Berghem

Op donderdag 12 oktober 2017 organiseren we opnieuw ‘De Dag van de Projectinrichting’. Dan reiken we tevens de BVP-Award uit.

U bent welkom op Park Berghem. Een unieke locatie met een kartbaan van 1300 m lang, één van de weinige kartbanen in de buitenlucht.

Karten

De Dag van Projectinrichting 2017 is een combinatie van activiteit en gezelligheid. We beginnen met een sportief intermezzo. Alle leden en hun introducés mogen, in samengestelde teams, meedoen aan een kartcompetitie. En natuurlijk wordt de winnaar gehuldigd.

De deelnemers voor het karten worden in ieder geval om 14.30 uur verwacht.
Voor hen die niet karten is er een mooie tribune (ook binnen) om de prestaties te volgen en de medeleden toe te juichen. Om ca. 17.30 uur is het tijd voor een drankje en de prijsuitreiking van de kartwedstrijd. Daarna kunnen we genieten van een heerlijk buffet.

Uitreiking BVP-Award

Het hoogtepunt is natuurlijk de uitreiking van de BVP-Award. De voorzitter van de jury, Lieuwe Steendam, beoordeelde – samen met zijn zeer competente collega’s -de ingezonden projecten. De winnaar wordt aan het eind van de dag bekend gemaakt.

Het officiële gedeelte eindigt om 20.00 uur. Napraten kan tot 21.00 uur.

Kosten

Voor ieder lid van de BVP geldt: de eerste persoon heeft gratis toegang tot het totale evenement, de tweede deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 45,= excl. btw.
Vanaf de derde gast betaalt u € 100,= ex. btw p.p. Voor hen geldt: zij hebben toegang voor zover er plaats is.

Opgave

Opgave graag via info@bvprojectinrichting.nl – uiterlijk 30 september 2017.

Vermeld in uw mail s.v.p. duidelijk of u en uw introducés wel of niet deelnemen aan het karten(voor passende kleding, helm etc. wordt gezorgd, deze hebben we in bruikleen van Park Berghem).

Routebeschrijving CPB

Iedereen is welkom vanaf 14:30 uur. Deelnemers karten niet later dan 14.30 uur.

Graag tot ziens op 12 oktober!

Het bestuur