Aangenaam…

Sandra Dohmen van RD Projectstoffering in Waalre is sinds de DPI in oktober 2015 lid van de BVP.

“Niet afschermen, maar samenwerken” 

“Het was ons tweede bezoek aan de Dag van de Projectinrichting. Wat ons in positieve zin opviel was hoe gemêleerd het gezelschap was. Ook vonden we het erg prettig onze ervaringen te delen met gelijkgestemden in de branche. Het is waardevol om samen iets te ondernemen en daarom zijn we lid geworden. We realiseren ons dat we elkaar nodig hebben, nu en in de toekomst. Bijvoorbeeld om personeel uit te wisselen, maar ook samen te werken in projecten en van elkaar te leren. Wat ik verder merkte is dat het als nieuwkomer even duurt voor je aansluiting vindt. Sommige leden zijn nog wat afwachtend of schermen hun eigen wereldje – al dan niet (on)bewust – af. Dat vind ik jammer. We hebben immers allemaal hetzelfde belang: een goed product leveren voor een eerlijke, marktconforme prijs. Door samen de branche op de kaart te zetten, kunnen we dit waarmaken. Ik zie uit naar de bijeenkomsten in 2016!”

Over RD Projectstoffering

“We zijn een compact familiebedrijf, gespecialiseerd in projectstoffering. Daarbij gaan we het liefst mooie vakuitdagingen aan, zoals het op elkaar aan laten sluiten van verschillende vloeren of het verzorgen van de raamdecoratie. We realiseren fraaie projecten voor middelgrote bedrijven en werken met een schil van flexibele, vakkundige zzp’ers. Daardoor kunnen we onze organisatie snel opschalen. Samen met mijn echtgenoot sta ik aan het roer van dit prachtige bedrijf. De taken zijn goed verdeeld: Mijn man richt zich op de techniek en de aansturing van de mensen en ik verzorg de acquisitie en de verkoop. We werken veel samen met architectenbureaus.

Ons bedrijf is vlak voor de crisis gestart en nog steeds groeiende. Deze groei hebben we bewust ingezet en daarbij kwamen mijn ervaringen in de financiële wereld goed van pas. Processen en procedures zijn bij RD Projectstoffering exact vastgelegd. Dat betekent ook dat klanten precies weten wat ze van ons mogen verwachten. Door onze schaalgrootte kunnen we bovendien persoonlijk contact met onze opdrachtgevers onderhouden. Dat is vaak de basis voor een langdurige relatie.”