Dag van de Projectinrichting

Branche Vereniging Projectinrichting organiseert jaarlijks de Dag van de Projectinrichting. Deze dagen draaien om ontmoeting en inspiratie voor leden en potentiële leden. Om het andere jaar wordt op de Dag van de Projectinrichting het project van het jaar gekozen, de winnaar ontvangt de BVP Award. Verleden jaar was de DPI op 15 oktober 2015.

Netwerken en informatievoorziening

De Dag van de Projectinrichting is onderdeel van hetgeen waarmee BVP toegevoegde waarde wil creëren voor leden. Het is een manier om in contact te komen met andere projectinrichters of toeleveranciers, waarbij het lidmaatschap een gemeenschappelijke basis geeft.

Daarbij zetten we met de Dag van de Projectinrichting in op kennisdeling. Leden van BVP blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de sector. Met elkaar kunnen we ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en inspelen op trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarom worden niet alleen leden voor deze dag uitgenodigd, maar ook branchegenoten in de ruimste zin van het woord.

De eerste Dag van de Projectinrichting vond plaats op 2 oktober 2012, in het Materia Inspiration Centre in Amsterdam. Hier kreeg het thema ‘Proef de toekomst’ alle aandacht. Op 8 oktober 2013 werd de tweede dag van de Projectinrichting gehouden in het MindCentre te Vianen. Bij die gelegenheid werd tegelijkertijd de BVP-Award uitgereikt. Winnaar werd Master Totaalinrichting te Hoofddorp.

Verdere bijzonderheden onder categorie DPI.