BVP PRIVACY POLICY

Algemeen
Branche Vereniging Projectinrichting (hierna: “BVP”) respecteert jouw privacy. De informatie die wij over jou verwerken (hierna: “persoonsgegevens”) wordt dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

BVP is verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. BVP is gevestigd aan Adama van Scheltemaplein 45, 2624 PG Delft. Vragen over deze Privacy Policy kunnen worden gesteld via info@p-pi.nl.

Het verstrekken van persoonsgegevens is niet verplicht
Uitgangspunt is dat het verstrekken van persoonsgegevens aan ons niet verplicht is. Je hebt te allen tijde zelf de keuze of je persoonsgegevens wilt invoeren. Om gebruik te kunnen maken van een aantal van de producten of diensten van BVP, kun je ons jouw ondubbelzinnige toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens. Als de invoer van persoonsgegevens wordt gevraagd, wordt aangegeven welke gegevens noodzakelijk zijn en welke optioneel kunnen worden verstrekt.

Soorten gegevens en doeleinden verwerking
BVP kan onder meer de volgende persoonsgegevens van jou verwerken: naam, adresgegevens, geboortedatum, geslacht, (mobiel) telefoonnummer, e-mailadres, gegevens over je talenten en interesses of andere gegevens die jij als gebruiker van onze websites prijsgeeft. Tevens leggen onze servers automatisch bepaalde gegevens vast, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en de datum en tijd van je bezoek aan onze website. We bewaren je persoonsgegevens in beginsel zolang als dat nodig is voor bovengenoemde doeleinden, of om te voldoen aan onze wettelijke (bewaar)verplichtingen.

Doeleinden
Wij kunnen jouw gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:
om je de diensten, producten en/of informatie van BVP (al dan niet via onze website) aan te bieden en deze aan te passen aan je behoeften en wensen;
opdat je via onze website informatie kan plaatsen en uitwisselen, of indien onze website die mogelijkheid bieden, contact op te nemen met andere gebruikers;
om je gebruikersinformatie, serviceberichten toe te sturen;
om je (elektronische) commerciële boodschappen van BVP toe te sturen, alsmede van derden die in en rond digitale extensies van BVP adverteren, sponsoren, prijzen aanbieden, etc.;
om onze website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren;
voor het samenstellen van gebruikersstatistieken;
om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Jouw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere dan de hierboven genoemde doeleinden. Wij kunnen voor het verwerken van uw persoonsgegevens gebruik maken van dienstverleners, die als bewerkers uitsluitend in onze opdracht zullen optreden. We kunnen jouw persoonsgegevens combineren met gegevens die zijn verzameld in het kader van jouw gebruik van onze website, producten of diensten.

Beveiliging
We handhaven te allen tijde een beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens dat gezien de stand van de techniek voldoende zou behoren te zijn om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

Links naar websites van anderen
Onze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Cookies
Via onze website kunnen wij gebruik maken van cookies die door jouw browser worden opgeslagen op jouw computer of mobiele apparaat. Meer informatie over het plaatsen van cookies vind je in onze Cookie Policy

Inzage, correctie en recht van verzet
Je kunt ons verzoeken jouw persoonsgegevens in te zien. Indien de door ons verwerkte persoonsgegevens onjuistheden bevatten, kun je ons verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Indien je niet meer door ons benaderd wilt worden, laat ons dit dan weten per e-mail via info@p-pi.nl of per post aan Branche Vereniging Projectinrichting, Adama van Scheltemaplein 45, 2624 PG Delft, onder vermelding van “Recht van verzet”.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy policy. Wij adviseren je daarom regelmatig deze privacy policy na te lezen op eventuele wijzigingen.

Laatste update: 27 augustus 2013