Word lid van BVP

BVP leden

Wanneer een bedrijf besluit om lid te worden van BVP, dan kiest dat bedrijf voor kwaliteit en samenwerking. Als lid van BVP heeft het bedrijf ook de mogelijkheid om het PPI keur te behalen om de kwaliteit van producten en diensten te vergroten.

Word lid

Vul onderstaand formulier in om lid te worden.

Lid worden van Branche Vereniging Projectinrichting?

Lid worden van BVP

De branchevereniging BVP kent een structuur met vier afdelingen: organisaties met PPI-keur, verleggers, fabrikanten en vloeronderhoud. Elke sectie organiseert specifieke evenementen, trainingen en zorgt voor een afgevaardigde in het bestuur. Daarnaast wordt een Raad van Advies gevormd, bestaande uit oud-bestuurders van de PPI.

Vul het formulier in om lid te worden van Branchevereniging Projectinrichting. Lees voor meer informatie eerst de criteria en aanmeldprocedure.

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent

    De BVP Award!

    De BVP Award wordt uitgereikt voor het project, dat naar het oordeel van een onafhankelijke jury het meest uitgesproken de kennis en het vakmanschap van een BVP projectinrichter laat blijken. De Award wordt normaal gesproken eenmaal per 2 jaar uitgereikt; helaas bleken het afgelopen jaar te weinig projecten te zijn ingediend en is het ook in 2020 niet mogelijk de Award uit te reiken. Mede door Covid zal ook het jaar 2021 voorbij gaan zonder dat een BVP-Award wordt uitgereikt.