Wat is de Branchevereniging Projectinrichting (BVP)?

De Branchevereniging Projectinrichting BVP is de Nederlandse brancheorganisatie voor projectinrichting en projectstoffering. De vereniging is opgericht op 1 januari 2015 als voortzetting van de vroegere werkgeversorganisatie WVVR, die sinds 1995 bestond en als vervolg op het Platform Projectirichting, dat in 2005 het licht zag. Binnen de Branchevereniging Projectinrichting zijn projectinrichters, projectstoffeerders en leveranciers en fabrikanten van harde en zachte vloeren, lijmen, raambekleding en andere relevante productgroepen vertegenwoordigd.

Samenwerking is de sleutel

Projectinrichters, projectstoffeerders en leveranciers werken op brancheniveau al langer samen. Dat heeft in 2001 geresulteerd in een branchespecifieke vertaling van de ISO 9001-norm met een accent op keten- en resultaatgericht werken. Dit document is onder begeleiding van TNO samengesteld door een werkgroep van leden, opdrachtgevers en leveranciers van lijm en vloerbedekking.

De Branchevereniging Projectinrichting is toegankelijk voor alle projectinrichters en projectstofferingsbedrijven in Nederland, van vloer tot wand.

Neem PPI Keur op in paragraaf 48 van uw bestek!

 

Referenties Branche Vereniging Projectinrichting