Dag van de Projectinrichting 2013

Op 8 oktober 2013 werd de tweede Dag van de Projectinrichting gehouden; in het Mindcenter te Vianen. Een groot succes, meer dan 100 branchegenoten waren hier aanwezig. (Hieronder ziet u de foto’s) De bezoekers luisterden met belangstelling naar het verhaal van Jeroen van der Sluis, de bedenker van het Mindcenter.

Onder leiding van Ton Constandse werd een forum gehouden waarin een aantal stellingen werd besproken door een vijftal aanwezigen. Natuurlijk werd de zaal hierbij betrokken en na enige aarzelingen kwam er heel wat los. Het bestuur zal er in zijn nabeschouwing zeker wat mee gaan doen. Verder werd deze nieuwe website op 8 oktober officieel gelanceerd.

Voor een film over dit forum: https://youtu.be/H0ZHJNB3CKo.

Master Totaalinrichting winnaar BVP-Award 2013

Tenslotte het toetje van de Dag van de Projectinrichting, de bekendmaking van de winnaar van de BVP-Award 2013. De jury bestond dit jaar uit de heren Mayk Schiphorst, Gert Jan de Vogel en Michael Simon. Mayk Schiphorst was voorzitter en beklemtoonde dat de jury het moeilijk had gehad. De 4 genomineerde projecten waren stuk voor stuk kunststukken. Veel nadruk op het design, op duurzaamheid, op moeilijkheden in de uitvoering. Het ging om grote projecten, dat wil zeggen dat ook de logistieke problemen groot waren. Tenslotte besloot de jury dat Abeln Projectstoffering te Almelo de vierde prijs ontving voor de herinrichting van de kantoorgebouwen van de Dienst Informatie en Administratie Groningen. Mirato Totaalprojecten ging er met de derde prijs vandoor met de inrichting van het wooncentrum voor ouderen ActiVite. Het was een nek aan nek race tussen de twee laatste genomineerden. Erkamp Projectservice werd uiteindelijk tweede met het inrichten van het Danone Innovatiecentrum te Utrecht. De winnaar van de BVP-Award 2013 werd tenslotte Master Totaalinrichting met de inrichting van kantoorgebouwen van Liberty Global Services (vh. UPC) te Schiphol Rijk.

Voor een totaal verslag van deze middag zie: Verslag 08-10-2013 Dag van de projectinrichting en uitreiking BVP Award.