Geslaagde Dag van de Projectinrichting 2015

Op dondermiddag 15 oktober 2015 heeft, op het Stoomschip Rotterdam, de Dag van de Projectinrichting plaatsgevonden. Tijdens dit event hebben wij als organisator van het evenement de BVP Adward 2015 uitgereikt. Na afloop van dit evenement kunnen we spreken over een geslaagde dag die in het teken stond van inspiratie en ontmoeting.

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst vanaf een prachtige locatie. Fantastisch om te zien hoe groot de opkomst was en hoeveel nieuwe gezichten we zagen! Een van de hoogtepunten van die bijeenkomst was natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van de BVP Award 2015! De genomineerden Abeln Projectstoffering, Master Totaalinrichting en Boerhof Projectinrichters hadden het de jury niet bepaald makkelijk gemaakt. Uiteindelijk won Master de eerste prijs met het project Rabobank regio Schiphol te Hoofddorp. “Veel vakmanschap, mooie contrasterende kleuren, afgewisseld met neutrale gangpaden. Kortom: een prachtig gerestyled kantoor”. We feliciteren Master in het bijzonder en Abeln en Boerhof voor hun prachtige vakwerk!

BVP Award 2015

Inspirerend dagprogramma

De Dag van de Projectinrichting werd geleid door de voorzitter van de BVP, Jeroen Blankers. Op het programma van die dag stond uiteraard de uitreiking van de BVP Award, een rondleiding op het Stoomschip (SS) Rotterdam en een inspirerende lezing van oud-topsporter en ondernemer John van Zweden. Hieronder vindt u enkele foto’s die een goede impressie geven van de dag.

Winnaar van de BVP Award 2015

De uiteindelijke winnaar van de BVP Award 2015 is geworden: Master Totaalinrichting met het project Rabobank regio Schiphol.