Vereniging

Wat is de Branchevereniging Projectinrichting (BVP)?

De Branchevereniging Projectinrichting BVP is de Nederlandse brancheorganisatie voor projectinrichting en projectstoffering. De vereniging is opgericht op 1 januari 2015 als voortzetting van de vroegere werkgeversorganisatie WVVR, die sinds 1995 bestond en als vervolg op het Platform Projectirichting, dat in 2005 het licht zag. Binnen de Branchevereniging Projectinrichting zijn projectinrichters, projectstoffeerders en leveranciers en fabrikanten van harde en zachte vloeren, lijmen, raambekleding en andere relevante productgroepen vertegenwoordigd.

Doelstellingen

Onze focus ligt op het ontwikkelen van de projectinrichtingsbranche en het…

Bestuur BVP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetlit. Aenean eget dolor…

PPI Keurmerk

Het PPI Keurmerk is voor opdrachtgevers en architecten een garantie voor…

Samen zijn we sterk

Samenwerking is de sleutel

Projectinrichters, projectstoffeerders en leveranciers werken op brancheniveau al langer samen. Al in 2001 werd een branchespecifieke vertaling van de ISO 9001 opgesteld door vertegenwoordigers van alle groepen in de branche onder begeleiding van TNO. Ook later wisten leveranciers en projectinrichters elkaar te vinden in allerlei situaties; beiden zijn van elkaars meerwaarde overtuigd.

De projectinrichter heeft goede en betrouwbare leveranciers nodig, de leveranciers zijn gebaat bij deskundige projectinrichters die hun producten vakkundig aanbrengen.

De Branchevereniging Projectinrichting is toegankelijk voor alle projectinrichters en projectstofferingsbedrijven in Nederland, van vloer tot wand.

Missie MKB Nederland

Aangesloten bij MKB Nederland

In het jaar 2020 nam de Branchevereniging Projectinrichting de beslissing zich aan te sluiten bij MKB Nederland.

Missie MKB Nederland:
Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico’s te nemen en creëren banen. Daarom moeten ze gefaciliteerd worden en niet gehinderd door onduidelijke of overbodige regels en eisen. Aan het begin van de twintigste eeuw is de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland. Ondernemers bepalen onze koers, wij zijn de stem van ruim 170.000 leden.

Neem PPI Keur op in paragraaf 48 van uw bestek!

PPI Keurmerk en bestekken

Het PPI Keurmerk is voor opdrachtgevers en architecten een garantie voor de uitvoering van het werk op een hoog kwaliteitsniveau. Door het PPI Keurmerk op te nemen in uw bestek bent u zeker van een hoogwaardige uitvoering van het werk. Lees verder…

Lorem ipsum dolor sit amet

Aenean commodo ligula

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibur ridiculus mus.

Lorem ipsum dolor sit amet

Cum sociis natoque penatibur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibur ridiculus mus.