Kwaliteitsborging binnen de projectinrichting branche

PPI Keurmerk

Het PPI Keurmerk is de standaard voor kwaliteitsborging binnen de projectinrichting branche. Dit keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die handelen volgens objectief vastgesteld richtlijnen. Bedrijven die aan het PPI Keurmerk voldoen tonen hun vakmanschap op de werkvloer door te werken volgens richtlijnen die de kwaliteit waarborgen.

7 Leden

bezitten het PPI keurmerk

3 jaar

geldigheid PPI-keurmerk

129

aangesloten bedrijven

8 Jaar

bestaan van BVP

Uitvoeringsrichtlijnen PPI Keurmerk

Alle procedures, eisen en normen zijn vastgelegd in uitvoeringsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn de leginstructies van fabrikanten en leveranciers van vloeren meegenomen.

Uitvoerige externe audits garanderen de onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit.

Erkenningsregeling voor projectinrichters

Voor projectinrichters is een erkenningsregeling gekoppeld aan het PPI Keurmerk. Deze erkenningsregeling gaat verder dan de ISO-certificering, die uitsluitend gericht is op het doorlopen van de juiste procedures. Bedrijven met een erkenning zijn gerechtigd het PPI Keurmerk te voeren. Periodieke inspecties zorgen voor blijvende kwaliteitsborging.

De “PPI Keur” projecten worden volgens de richtlijnen gecontroleerd door een extern bureau, SKG-IKOB. De rapportage van de toetsingen zijn op te vragen via het secretariaat.

De volgende lidbedrijven bezitten het PPI-keurmerk:

Erkende bedrijven

Dutch Flooring Solutions: Jeroen van Broeckhuijsen
Boerhof Projectinrichters: Kristel Leerkes
Van Voorst Projektendienst: Peter Fiering
Abeln Stoffering: Jeroen Olthof
Kampschreur BV: Robert Kampschreur
Prolance Projecten en Interieurs : Danny Voerman
Condor Wonen: Angelique Schrijen

3 jaar geldig

Geldigheid PPI-keurmerk

De erkenning is geldig voor de duur van drie jaar. In deze periode zullen er periodiek inspecties op projecten in uitvoering plaatsvinden. De inspectiefrequentie per uitvoerend bedrijf is vastgesteld op één inspectie per 2,5 miljoen euro omzet met een minimum van twee inspecties per jaar. De erkenning blijft gedurende deze periode van kracht tenzij de resultaten van deze inspecties dit niet toe laten.