Nieuw lid: Textiles and More

De firma Textiles and More meldde zich aan als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Uiteraard van harte welkom in de vereniging. We hopen op een leuke en vruchtbare samenwerking. Hieronder leest u het interview met Pascal Versluis, sales manager van Textiles and More.

‘We gaan voor een langdurige samenwerking’

Pascal Versluis, partner/salesmanager T&M

Pascal Versluis is partner/salesmanager bij Textiles & More International en sinds kort lid van de BVP. Hij was al enkele malen als introducee bij een bijeenkomst en bezocht in 2017 de Dag van de Projectinrichting.

“Voorheen was ik werkzaam voor een projectinrichter en een groothandel in gordijnstoffen. Ik ken verschillende leden en had al langer de wens om lid te worden van de branchevereniging. Nu ik partner/salesmanager bij T&M ben, is het er echt van gekomen. Met ons lidmaatschap beogen Bob Looijschelder – de eigenaar van het bedrijf – en ik niet alleen onze naamsbekendheid te vergroten, maar gaan we ook actief op zoek naar samenwerking in projecten.”

Langdurige samenwerking

“De mix van leveranciers en projectinrichters binnen de BVP spreekt ons aan. Het is goed om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. Daarbij denken we niet in termen van concurrentie, maar juist hoe elkaar kunnen versterken. We zetten dan ook graag in op een langdurige samenwerking. Gelukkig staan steeds meer collega’s daar voor open. Immers, met verschillende merken in een project kun je juist een extra toegevoegde waarde bieden en een extra breed scala aan mogelijkheden.”

Design your own

“Met ons bedrijf Brunia Interiors werken we al ruim zestien jaar in de projectinrichting met o.a. architecten en beschikken over verschillende agentschappen voor karpetten, tapijt en meubels (o.a. BIC, MID & DUM office). Van daar uit is ons eigen merk Textiles & More ontstaan en bestaat inmiddels ruim drie jaar. T&M biedt – naast de reguliere raambekleding – vooral customized gordijnen. We werken samen met Nederlandse designers, o.a. Edward van Vliet en Roderick & Claire Vos. Naast deze exclusieve gordijnencollecties bedienen wij architecten met customized stoffen.”

Internationale ambitie

“Onze ambitie is om niet alleen de Nederlandse, maar ook de buitenlandse markt te bedienen. Vooral met textiel hebben we een internationale ambitie. We zijn al in verschillende landen actief en hebben een vestiging op Curaçao. Zo mochten we onlangs gordijnen met customized design (by OMA, Rem Koolhaas) ontwikkelen en afleveren in Kopenhagen (BLOX). Een bijzonder formaat: zeven meter hoog en 60 meter lang. Dergelijke uitdagingen gaan we graag aan.”

mFLOR

“Textiles & More is naast de textiele collectie ook projectdistributeur van mFLOR. Deze vloerenfabrikant van LVT is een begrip in de LVT-markt. Door onze samenwerking krijgt mFLOR meer en meer voet aan de grond binnen de projectenmarkt. Projectdistributeur zijn van mFLOR past perfect bij onze ambitie. Met Brunia Interiors en Textiles & More bieden we het beste van de verschillende werelden en kunnen we vele toepassingen leveren. Ons sterke punt is dat we zowel tapijten, karpetten als gordijnen volledig kunnen customizen. Met, indien gewenst, een eigen design voor elke klant, d

at gecombineerd kan worden met de LVT vloeren van mFLOR en de meubels van DUM office. We zijn dan ook met Brunia Interiors en Textiles & More bijzonder complementair aan elkaar.”

“Daarnaast zijn we sterk in projecten. Zo richten we – dankzij het preferred suppliership van mFLOR/T&M – hotels en vakantiewoningen in, o.a. van CenterParcs en Landal.”

Delen

“Ik vind het een voorrecht om beide zijden van de markt mee te maken. De ervaring uit zowel de projectinrichters als vanuit leveranciersperspectief biedt mij een uniek inkijkje in alle facetten van de branche. Bob Looijschelder heeft bovendien een achtergrond vanuit de textielbranche en is al ruim 16 jaar werkzaam met o.a. architecten en designers. Deze combinatie zorgt ervoor dat we de projectenmarkt goed begrijpen en kunnen bedienen. De brede expertise en onze ervaringen delen we dan ook graag met onze branchegenoten van de BVP.”

Tips voor de BVP?

De mix tussen leveranciers en projectinrichters maakt de BVP aantrekkelijker. Het is zaak de vereniging voor projectinrichters aantrekkelijk te houden. Dat is lastig, maar door bijvoorbeeld sterk te laten zien hoe samengewerkt wordt in projecten, staan we als branchevereniging nog steviger in de markt!”