Hergebruik vloeren Forbo bij TU Delft

Het was een enorme uitdaging die Forbo aanging; het terugnemen van alle marmoleumvloeren uit het iconische gebouw van de Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) op de campus van TU Delft en deze in materialen voor meubels en nieuwe vloeren hergebruiken. De eerste zichtbare resultaten zijn geweldig. Lees meer

Open Dag Summa College

Op 6 november was er een Open Dag op het Summa College voor onder andere aankomende interieurvaklieden. Het aankomende talent kon kennis maken met de ontzettend gave circulaire producten van Studio Wae.

Lees meer

Odette Ex als gast op de ALV van de Branchevereniging Projectinrichting

Algemene ledenvergadering / bijdrage van Odette Ex van Ex Interiors.

De Branchevereniging Projectinrichting, de BVP, had op 28 september een grote opkomst van 110 leden. Als gastheer trad Lensen Projectinrichters in Zaltbommel op en hun open presentatieruimte met tribune bood gemakkelijk plaats meer dan honderd mensen.

Lees meer

Duurzaamheid bij Duofort

In onze serie over duurzaamheid deze maal de schijnwerper op Duofort.

Duurzaam vloeronderhoud staat steeds nadrukkelijker op de agenda van overheidsinstellingen, bedrijven, facilitair managers en facilitair adviesbureaus. Duurzaam vloeronderhoud is namelijk kostenbesparend, goed voor het milieu en werkt levensduur verlengend. Ons lid Duofort met Peter van der Jagt als directeur is een belangrijke aanjager van de focus op duurzaam specialistisch vloeronderhoud.
Lees meer