Nieuwsbrief bestuur van 3 november 2021

Vandaag verscheen weer een Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. Er worden daarin twee nieuwe leden voorgesteld. De firma’s Jos Voskuilen Interieur te Hoevelaken en Van Doesburg Vloerprojecten te Meerkerk voegden zich bij de BVP. Van harte welkom!

Lees meer

PMR Projectstoffering is ons nieuwe lid!

Fijn, PMR Projectstoffering uit Rotterdam voegt zich bij de Branchevereniging Projectinrichting. De BVP groeit hard!

Lees meer

Even kennismaken

Nieuwenhuis.NL uit ’s Hertogenbosch is onlangs lid geworden van onze branchevereniging. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stofvrij en stofarm prepareren, renoveren en herstellen van diverse oppervlakten zoals bedrijfsvloeren, bruggen, parkeerkelders en zelfs scheepsdekken.

Lees meer

Leden aan het woord

Lees meer

Interview met LEOXX – Wouter Bink

LEOXX: “creates with care”

LEOXX is een eigenzinnige onderneming die hoogwaardige projectvloeren ontwikkelt met duurzame materialen. Zij nemen, als top-5-leverancier van Nederland, hun verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Lees meer

Wie is Lieuwe Steendam?

Lieuwe werkte zo’n twintig jaar als Sales Director bij Tarkett Commercial Nederland. Van april 2007 tot februari 2015 was hij bovendien penningmeester van onze branchevereniging, toen nog PPI. In 2016 ging Lieuwe met pensioen. Vanaf dat moment fungeerde hij als lid van de Raad van Advies en startte hij zijn activiteiten op het gebied van assessments , training en coaching onder de naam DAMSTEEN.

Lees meer

Nieuw lid: Textiles and More

De firma Textiles and More meldde zich aan als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Uiteraard van harte welkom in de vereniging. We hopen op een leuke en vruchtbare samenwerking. Hieronder leest u het interview met Pascal Versluis, sales manager van Textiles and More.

Lees meer