PMR Projectstoffering is ons nieuwe lid!

Fijn, PMR Projectstoffering uit Rotterdam voegt zich bij de Branchevereniging Projectinrichting. De BVP groeit hard!

Lees meer

Even kennismaken

Nieuwenhuis.NL uit ’s Hertogenbosch is onlangs lid geworden van onze branchevereniging. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stofvrij en stofarm prepareren, renoveren en herstellen van diverse oppervlakten zoals bedrijfsvloeren, bruggen, parkeerkelders en zelfs scheepsdekken.

Lees meer

Leden aan het woord

Lees meer

Interview met LEOXX – Wouter Bink

LEOXX: “creates with care”

LEOXX is een eigenzinnige onderneming die hoogwaardige projectvloeren ontwikkelt met duurzame materialen. Zij nemen, als top-5-leverancier van Nederland, hun verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Lees meer

Wie is Lieuwe Steendam?

Lieuwe werkte zo’n twintig jaar als Sales Director bij Tarkett Commercial Nederland. Van april 2007 tot februari 2015 was hij bovendien penningmeester van onze branchevereniging, toen nog PPI. In 2016 ging Lieuwe met pensioen. Vanaf dat moment fungeerde hij als lid van de Raad van Advies en startte hij zijn activiteiten op het gebied van assessments , training en coaching onder de naam DAMSTEEN.

Lees meer

Nieuw lid: Textiles and More

De firma Textiles and More meldde zich aan als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Uiteraard van harte welkom in de vereniging. We hopen op een leuke en vruchtbare samenwerking. Hieronder leest u het interview met Pascal Versluis, sales manager van Textiles and More.

Lees meer

Almelose borstelmat als statussymbool

ABI, voorheen Almelose Borstelindustrie, is het nieuwste lid van de BVP.

ABI is een begrip op het gebied van technische borstels en entreematten. En dat blijkt direct bij de ontvangst in de schitterende ruimte, die helemaal is ingericht op het zien en voelen van een groot assortiment ABI entreematten.

Lees meer

Interview met een van onze leden: William Snoeren

William Snoeren is ons nieuwste bestuurslid. Hij is directeur/eigenaar van G&S Project; een van de leden van het eerste uur.

Lees meer

JASNO shutters bij Van Voorst Projektendienst

We hebben een leuk bericht binnen gekregen van Van Voorst Projektendienst. Zij zijn vanaf nu dealer van JASNO shutters. Lees hier alles over deze shutters.

Lees meer

Stofferingsbranche zet jonge talenten in

In bijgaande flyer leest u meer informatie over de inzet van talentvolle jongeren in de stofferingsbranche. Technisch Werk Nederland werkt hierin samen met o.a. BVP-leden Boerhof, Unipro en Bosgoed.

Lees meer

Nieuwsbrief Master november 2015

Ons BVP-lid Master Totaalinrichting liet in november 2015 weer een Nieuwsbrief verschijnen.

Lees meer