Een overzicht van de door Branche Vereniging Projectinrichting georganiseerde evenementen en vergaderingen. Klik op het onderstaande artikel voor alle informatie.

Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari 2024

UITNODIGING

Nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 24 januari 2023

bij Progenta te Elst

Start van programma Samen Digitaal Veilig

Lees meer

Ledenvergadering BVP 19 april 2022

Op dinsdag 19 april vond de ledenvergadering van de BVP plaats in Studio Wae te Utrecht. Studio Wae maakt bijzondere kleden met geometrische vormen van productie uitval van de grootste tapijttegel producenten van Nederland, waaronder Interface, Tarkett en Forbo. Er zijn samenwerkingscontracten met deze duurzame koplopers om de levensduur van hun uitval te verlengen.
Lees meer

25 maart; de beker ging naar Team Mieke de Mol

Het was een geanimeerd feest op vrijdag 25 maart. Het golftoernooi van de BVP. Heel mooi weer, meer dan 60 bezoekers, veel golfers en veel belangstelling voor de clinics. Terecht kregen William Snoeren en Mark Jongkind lof voor de goede organisatie. Dirk Dotman verwoordde dat namens alle aanwezigen. Lees meer

De BVP Nieuwsbrief van 23 maart 2022

Lieuwe Steendam, voorzitter van de BVP, haakt in op de ideeën rond circulariteit binnen de vereniging, onze leden Klift Roest en Gooiland starten de Stoffeerders Academy en het nieuwe lid Twigt Interieur stelt zich voor, dat alles in de Nieuwsbrief van 23 maart.

Je vindt hem hier: Nieuwsbrief BVP 23-03-2022

De BVP Nieuwsbrief van 9 maart 2022

Veel nieuws over Oekraïne deze maal. MKB Nederland geeft veel mogelijkheden om nadere informatie te verkrijgen en het richtte een meldpunt in waar ondernemers met hun zorgen terecht kunnen. Verder een mooi project van TMC Wonen en TMC Project ter inspiratie voor andere leden. De laatste mededelingen rond het golftoernooi komen natuurlijk ook aan de orde.

Zie de hele Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 9 maart 2022

De BVP Nieuwsbrief van 26 januari

Gisteren verscheen weer de Nieuwsbrief van de BVP. Met onder andere een terugblik op de open dag van het HMC, waarbij de BVP aanwezig was, een verslag van de firma Circonstruct (samenwerkingsverband met Kemper Inrichters) en een reactie van MKB Nederland op de Covid discussie van afgelopen donderdag in de Tweede Kamer.
Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 26-01-2022

Een BVP Nieuwsbrief voor niet-leden (19 januari 2022)

Op 19 januari werd een nieuwsbrief aan die projectinrichters gezonden, die (nog) geen lid zijn van de Branchevereniging Projectinrichting. In deze Nieuwsbrief een overzicht van wat activiteiten waarmee de BVP in deze periode bezig is.

Je vindt deze Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 19 januari 2022 aan niet-leden

De BVP Nieuwsbrief van 12 januari

De eerste Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting in 2022 is verschenen. Ons nieuwe lid SEBO stelt zich daarin voor aan de overige leden; verder wordt stilgestaan bij het feit dat Dick Kampschreur sr. afscheid nam van de vele functies die hij binnen de WVVR, PPI en BVP heeft vervuld. Een klein beeldje “chapeau” herinnert hem hieraan. En de Raad van Toezicht kreeg een nieuw lid, de heer Robert Kampschreur (ja, zoon van …).

Je vindt hem hier: Nieuwsbrief BVP 12 januari 2022

Terugblik op de algemene ledenvergadering van 28 september 2021

Algemene ledenvergadering / bijdrage van Odette Ex van Ex Interiors.

De Branchevereniging Projectinrichting, de BVP, had op 28 september een grote opkomst van 110 leden. Als gastheer trad Lensen Projectinrichters in Zaltbommel op en hun open presentatieruimte met tribune bood gemakkelijk plaats aan meer dan honderd mensen.

Lees meer

Nieuwsbrief bestuur van 28 juli 2021

Op 28 juli 2021 werd een zomerspecial uitgegeven van de BVP Nieuwsbrief. In deze uitgave stelt de firma Gooiland zich als nieuw lid voor, wordt vooruitgekeken naar een Inspiratiemeeting op dinsdag 14 september tijdens de beurs InCoda en wordt aandacht geschonken aan de jaarrekening van de BVP over het jaar 2020.

Lees meer

Nieuwsbrief bestuur van 5 mei 2021

De 14-daagse Nieuwsbrief van de BVP is weer verschenen. Daarin wordt aandacht geschonken aan de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen, welke wet per 1 juli van kracht wordt. Lieuwe Steendam, de voorzitter geeft aan over welk rijk palet aan producten en werkzaamheden de leden van de BVP tezamen beschikken en MKB Nederland benadrukt dat geen ondernemer aan de coronacrisis kapot mag gaan.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 11 november 2020

Op 11 november 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief van het bestuur 11 november 2020.

Lees meer

Bezoek de digitale Algemene Ledenvergadering van de BVP op 19 november

Op donderdag 19 november 2020 wordt een digitale algemene ledenvergadering gehouden van onze Branchevereniging BVP. De agenda en de bijlage vindt men hierbij.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 28 oktober 2020

Op 28 oktober 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief bestuur BVP 28 oktober 2020.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 14 oktober 2020

Op 14 oktober 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief 14 oktober 2020.

Lees meer