Een overzicht van de door Branche Vereniging Projectinrichting georganiseerde evenementen en vergaderingen. Klik op het onderstaande artikel voor alle informatie.

Nieuwsbrief van het bestuur van 16 september 2020

Op 16 september 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief 2020 0916

Over 2019

Januari is uiteraard de maand dat terug gekeken wordt op het voorgaande jaar en beloftes en voorspellingen worden gedaan voor het lopende nieuwe jaar. De Branchevereniging Projectinrichting blijft daar niet bij achter.

Lees meer

Thibor uit Roermond meldt zich aan als nieuw lid

Ook Thibor meldde zich aan als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Een “oude bekende”.

Lees meer

4 nieuwe leden voor de BVP

Het jaar 2020 is nu 17 dagen oud en de Branchevereniging Projectinrichting mag zich al verheugen in een aanwas van 4 nieuwe leden. We noemen Merford Acoustic Materials, Lykele Projectstoffering, Gelasta en Interieur Art. Allen hartelijk welkom in deze bloeiende vereniging.

Lees meer

Verdonk Woning- en Projectinrichting wordt BVP-lid!

Weer een nieuw lid voor onze Branchevereniging Projectinrichting. Een onderneming uit Aarlanderveen, de firma Verdonk Woning- en Projectinrichting, sluit zich aan. Perfect, weer wat slagvaardiger om resultaten te bereiken op het gebied van werven, opleiden, kwaliteit etc.

Lees meer

Nieuw lid: TFC Floortile in Dalfsen

En ook TFD Floortile trad toe als lid van onze Branchevereniging Projectinrichting. Van harte welkom; we hopen dat we elkaar binnen de vereniging kunnen versterken!

Lees meer

Opleiding Interieur vakman aan het Summa College

Mede door inspanningen van de Branchevereniging Projectinrichting wordt aan het eind van het jaar de opleiding tot interieurvakman voor de projectinrichting opgestart bij het Summa College te Veldhoven. Daardoor is de opleiding weer wat beter gespreid over het land.

Lees meer

Lensen Projectinrichters werd lid van de BVP

Dit belooft een prachtige week te worden voor onze BVP. Morgen de Dag van de Projectinrichting in Koetshuis de Haar met ruim 80 bezoekers. En vandaag een bericht dat de firma Lensen Projectinrichters lid wordt van de Branchevereniging Projectinrichting. Geweldig. Verder nog ontwikkelingen op het gebied van opleiden (ook het Summa College opent een opleiding voor interieur vakman) en inspanningen om het PPI-keur om te vormen tot een branchecertificaat. Het kan bijna niet op. Nieuwe leden blijven welkom!

Lees meer

Cotap BV werd lid van de BVP

We gaan het niet groots vieren, maar het is wel een mijlpaal. De Branchevereniging Projectinrichting (BVP) heeft het 100ste lid ingeschreven. De firma Cotap heeft zich aangesloten. Van harte welkom. De leden van de BVP ondersteunen elkaar bij het aanpakken en uitvoeren van projecten, daarbij vaak bijgestaan door de fabrikanten en leveranciers die ook lid van de BVP zijn. “Samen sterker” zou zo maar het motto van de BVP kunnen zijn!

Summa College in samenwerking met BV:

Ook in het Zuiden start een MBO-opleiding Interieurvakman

Onderwerp: Nieuwe opleiding interieurvakman en allround interieurvakman aan het SUMMA college in Veldhoven.

Lees meer

Artiteq voegt zich bij de BVP

Nu de vakanties voor de meesten weer voorbij zijn, maken wij u graag deelgenoot van weer een nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. De firma Artiteq komt onze gelederen versterken. Artiteq is een productspecialist die oplossingen biedt voor allerlei ophangkwesties. Zie www.artiteq.com

De Ploeg werd lid van de BVP

Hartelijk welkom aan weer een nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting, de firma De Ploeg in Helmond. De BVP groeit door en kan zo steeds meer toegevoegde waarde leveren aan haar leden.

Vloersterk is lid geworden van de BVP

Vandaag gaf de firma Vloersterk in Heerenveen aan lid te willen worden van de Branchevereniging Projectinrichting. Hartelijk welkom, Jelle van Sinderen! We rekenen op een nuttige en leuke samenwerking.

Meld je aan als deelnemer aan het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen

Inschrijven mogelijk voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen in Gorinchem. Na de zomer vindt het NK Woning- en Projectstofferen plaats in Evenementenhal
Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) 2019. Tot en met 1 augustus is het mogelijk om je in te schrijven voor deze wedstrijd.

Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers worden verdeeld over één van deze twee dagen. Elke deelnemer werkt dus op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen. Verder is er een prijzenpot met machines/gereedschappen. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat. Het NK voor junioren, de prijsuitreikingen en de Forbo Challenge staan gepland voor dinsdag 17 september. Alle materialen zijn aanwezig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel eigen gereedschap mee te nemen.

Zie hier de flyer: Flyer NKWP 2019

Vinke Beilen is lid geworden van de BVP

Fijn, er is weer een projectinrichter die de gelederen van de Branchevereniging Projectinrichting komt versterken. De firma Vinke Beilen sloot zich heden aan. Van harte welkom; hoe meer leden, hoe beter.