Een overzicht van de door Branche Vereniging Projectinrichting georganiseerde evenementen en vergaderingen. Klik op het onderstaande artikel voor alle informatie.

BVP Nieuwsbrief van het bestuur van 3 juni 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrieven van 21 tot 31 mei 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrief van het bestuur van 20 mei 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrieven van 11 mei tot 20 mei 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrief van het bestuur van 6 mei 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrieven van 1 mei tot 10 mei 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrief van het bestuur van 22 april 2020

Lees meer

BVP Nieuwsbrieven 22 april tot 30 april 2020

Lees meer

Over 2019

Januari is uiteraard de maand dat terug gekeken wordt op het voorgaande jaar en beloftes en voorspellingen worden gedaan voor het lopende nieuwe jaar. De Branchevereniging Projectinrichting blijft daar niet bij achter.

Lees meer

Thibor uit Roermond meldt zich aan als nieuw lid

Ook Thibor meldde zich aan als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Een “oude bekende”.

Lees meer

4 nieuwe leden voor de BVP

Het jaar 2020 is nu 17 dagen oud en de Branchevereniging Projectinrichting mag zich al verheugen in een aanwas van 4 nieuwe leden. We noemen Merford Acoustic Materials, Lykele Projectstoffering, Gelasta en Interieur Art. Allen hartelijk welkom in deze bloeiende vereniging.

Lees meer

Verdonk Woning- en Projectinrichting wordt BVP-lid!

Weer een nieuw lid voor onze Branchevereniging Projectinrichting. Een onderneming uit Aarlanderveen, de firma Verdonk Woning- en Projectinrichting, sluit zich aan. Perfect, weer wat slagvaardiger om resultaten te bereiken op het gebied van werven, opleiden, kwaliteit etc.

Lees meer

Nieuw lid: TFC Floortile in Dalfsen

En ook TFD Floortile trad toe als lid van onze Branchevereniging Projectinrichting. Van harte welkom; we hopen dat we elkaar binnen de vereniging kunnen versterken!

Lees meer

Opleiding Interieur vakman aan het Summa College

Mede door inspanningen van de Branchevereniging Projectinrichting wordt aan het eind van het jaar de opleiding tot interieurvakman voor de projectinrichting opgestart bij het Summa College te Veldhoven. Daardoor is de opleiding weer wat beter gespreid over het land.

Lees meer

Lensen Projectinrichters werd lid van de BVP

Dit belooft een prachtige week te worden voor onze BVP. Morgen de Dag van de Projectinrichting in Koetshuis de Haar met ruim 80 bezoekers. En vandaag een bericht dat de firma Lensen Projectinrichters lid wordt van de Branchevereniging Projectinrichting. Geweldig. Verder nog ontwikkelingen op het gebied van opleiden (ook het Summa College opent een opleiding voor interieur vakman) en inspanningen om het PPI-keur om te vormen tot een branchecertificaat. Het kan bijna niet op. Nieuwe leden blijven welkom!

Lees meer