Een overzicht van de door Branche Vereniging Projectinrichting georganiseerde evenementen en vergaderingen. Klik op het onderstaande artikel voor alle informatie.

Nieuwsbrief bestuur van 28 juli 2021

Op 28 juli 2021 werd een zomerspecial uitgegeven van de BVP Nieuwsbrief. In deze uitgave stelt de firma Gooiland zich als nieuw lid voor, wordt vooruitgekeken naar een Inspiratiemeeting op dinsdag 14 september tijdens de beurs InCoda en wordt aandacht geschonken aan de jaarrekening van de BVP over het jaar 2020.
Men vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 28-07-2021

Nieuwsbrief bestuur van 5 mei 2021

De 14-daagse Nieuwsbrief van de BVP is weer verschenen. Daarin wordt aandacht geschonken aan de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen, welke wet per 1 juli van kracht wordt. Lieuwe Steendam, de voorzitter geeft aan over welk rijk palet aan producten en werkzaamheden de leden van de BVP tezamen beschikken en MKB Nederland benadrukt dat geen ondernemer aan de coronacrisis kapot mag gaan.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 5 mei 2021

Nieuwsbrief van het bestuur van 11 november 2020

Op 11 november 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief van het bestuur 11 november 2020

Bezoek de digitale Algemene Ledenvergadering van de BVP op 19 november

Op donderdag 19 november 2020 wordt een digitale algemene ledenvergadering gehouden van onze Branchevereniging BVP. De agenda en de bijlage vindt men hierbij.
Ieder lid krijgt de toegangscode per e-mail toegezonden. De vergadering begint om 16:00 uur en zal niet langer dan een drie kwartier duren.

Agenda leden 2020 1119; Begroting 2021

 

Nieuwsbrief van het bestuur van 28 oktober 2020

Op 28 oktober 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief bestuur BVP 28 oktober 2020

Nieuwsbrief van het bestuur van 14 oktober 2020

Op 14 oktober 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief 14 oktober 2020

Nieuwsbrief van het bestuur van 30 september 2020

Op 30 september 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief 30 september 2020

Nieuwsbrief van het bestuur van 16 september 2020

Op 16 september 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief 2020 0916

Over 2019

Januari is uiteraard de maand dat terug gekeken wordt op het voorgaande jaar en beloftes en voorspellingen worden gedaan voor het lopende nieuwe jaar. De Branchevereniging Projectinrichting blijft daar niet bij achter.

Lees meer

Thibor uit Roermond meldt zich aan als nieuw lid

Ook Thibor meldde zich aan als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Een “oude bekende”.

Lees meer

4 nieuwe leden voor de BVP

Het jaar 2020 is nu 17 dagen oud en de Branchevereniging Projectinrichting mag zich al verheugen in een aanwas van 4 nieuwe leden. We noemen Merford Acoustic Materials, Lykele Projectstoffering, Gelasta en Interieur Art. Allen hartelijk welkom in deze bloeiende vereniging.

Lees meer

Verdonk Woning- en Projectinrichting wordt BVP-lid!

Weer een nieuw lid voor onze Branchevereniging Projectinrichting. Een onderneming uit Aarlanderveen, de firma Verdonk Woning- en Projectinrichting, sluit zich aan. Perfect, weer wat slagvaardiger om resultaten te bereiken op het gebied van werven, opleiden, kwaliteit etc.

Lees meer

Nieuw lid: TFC Floortile in Dalfsen

En ook TFD Floortile trad toe als lid van onze Branchevereniging Projectinrichting. Van harte welkom; we hopen dat we elkaar binnen de vereniging kunnen versterken!

Lees meer

Opleiding Interieur vakman aan het Summa College

Mede door inspanningen van de Branchevereniging Projectinrichting wordt aan het eind van het jaar de opleiding tot interieurvakman voor de projectinrichting opgestart bij het Summa College te Veldhoven. Daardoor is de opleiding weer wat beter gespreid over het land.

Lees meer

Lensen Projectinrichters werd lid van de BVP

Dit belooft een prachtige week te worden voor onze BVP. Morgen de Dag van de Projectinrichting in Koetshuis de Haar met ruim 80 bezoekers. En vandaag een bericht dat de firma Lensen Projectinrichters lid wordt van de Branchevereniging Projectinrichting. Geweldig. Verder nog ontwikkelingen op het gebied van opleiden (ook het Summa College opent een opleiding voor interieur vakman) en inspanningen om het PPI-keur om te vormen tot een branchecertificaat. Het kan bijna niet op. Nieuwe leden blijven welkom!

Lees meer