Creatief met afval op open dagen Summa en HMC.

Vroeger waren we nog creatief met kurk maar nu ook met textiele vloermaterialen!

Met dank aan Tynke van der Heuvel van Studio Wae hebben wij zowel bij het Summa college in Veldhoven als bij het HMC in Rotterdam gebruik mogen maken van diverse vloerontwerpen van Wae. Toch mooi dat Studio Wae werkt met materiaal van onze leden zoals Forbo, Interface en Tarkett en van afval fraaie dessins weet te creëren

Ook in de dagelijkse praktijk levert deze studio, in samenwerking met projectinrichters, fraaie projecten op in Nederland met klinkende namen als UWV, Tivoli Utrecht en de Luchtverkeersleiding. Daarnaast werken ze nog met circulaire wandpanelen en circulaire bestratingen. Kijk eens op hun website: www.studiowae.nl

Ook dank aan onze leden die op de open dagen voorlichting gaven over ons vak en dit enthousiast wisten over te brengen: Prolance Projecten en Interieurs – ICM projectinrichting – Multiflor en G&S project. Ook Borrenbergs ondersteunt het Summa bij de examens.

Ook elders in het land zijn o.a. Boerhof Projectinrichters, Ter Horst projecten en Iedema projectstoffeerders actief met het steunen van de opleidingen. Dit is allemaal hard nodig om instroom en vakmanschap in onze branche op een hoger niveau te brengen.

 

(voorwoord voorzitter Lieuwe Steendam in Nieuwsbrief BVP van 17 november 2021)

Open Dag Summa College

Op 6 november was er een Open Dag op het Summa College voor onder andere aankomende interieurvaklieden. Het aankomende talent kon kennis maken met de ontzettend gave circulaire producten van Studio Wae.

Lees meer

Open dagen voor nieuwe studenten interieurvakman

De opleiding Interieur Vakman wordt weer gepropageerd op de open dagen van de instellingen die deze specifieke opleiding bieden. Belangrijk voor onze branche die nu en in de toekomst kundig personeel nodig heeft. Om kennis te maken met de opleidingscentra ben je natuurlijk welkom, en natuurlijk ook als jullie met een potentieel nieuwe leerling het opleidingscentrum willen bezoeken.

Lees meer