Lees hier al het nieuws over de projectinrichting en vloeren branche.

BVP Nieuwsbrief van 20 april 2022

De BVP Nieuwsbrief van vandaag:
1.     Van de voorzitter, Lieuwe Steendam
2.     Lange betaaltermijn overheid onder vuur
3.     Terugblik op de ledenvergadering van 19 april
4.     “Ontmoet de maker” op 25 april in de Woonindustrie
4.     Infographic hulp bij financiële zorgen
5      Even pauze voor volgende nummer

U vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 20 april 2022

Verag BV werd lid van de BVP

De Branchevereniging Projectinrichting bereikte afgelopen week het aantal van 125 leden. De firma Verag BV werd het nieuwste lid. Goed dat zoveel projectinrichtingsbedrijven de weg naar de BVP weten te vinden. Samen bezig met kwaliteit, circulariteit en werving en scholing van vaklieden.

Lees meer

Nieuwsbrief bestuur van 3 november 2021

Vandaag verscheen weer een Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. Er worden daarin twee nieuwe leden voorgesteld. De firma’s Jos Voskuilen Interieur te Hoevelaken en Van Doesburg Vloerprojecten te Meerkerk voegden zich bij de BVP. Van harte welkom!

Lees meer

Nieuwsbrief bestuur van 20 oktober 2021

Op 20 oktober zag weer de om de 14 dagen verschijnende Nieuwsbrief het licht. Naast het voorwoord van de voorzitter een artikel over de sterke ledenwinst van de afgelopen weken en een aankondiging van de Nieuwjaarsbijeenkomst van de BVP op dinsdag 25 januari 2022. MKB liet een manifest verschijnen over het vestigingsklimaat in Nederland en de IVC Group (lid van de BVP) doet uit de doeken hoe de groep door tal van maatregelen de CO2-uitstoot terugbrengt.

Lees meer

Terugblik op de algemene ledenvergadering van 28 september 2021

Algemene ledenvergadering / bijdrage van Odette Ex van Ex Interiors.

De Branchevereniging Projectinrichting, de BVP, had op 28 september een grote opkomst van 110 leden. Als gastheer trad Lensen Projectinrichters in Zaltbommel op en hun open presentatieruimte met tribune bood gemakkelijk plaats aan meer dan honderd mensen.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 3 februari

Op 3 februari 2021 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief bestuur BVP 3 februari 2021.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 28 oktober 2020

Op 28 oktober 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief bestuur BVP 28 oktober 2020.

Lees meer

Nieuwsbericht van het bestuur van 5 augustus 2020

In de zomer is de frequentie van de Nieuwsbrieven van het bestuur iets lager.
In plaats van eenmaal per twee weken in juli en augustus eenmaal per maand.
Lees hier de Nieuwsbrief van 5 augustus 2020: Nieuwsbrief bestuur 05-08-2020.

Lees meer

Shaw Contract voegt zich bij de BVP!

Deze week voegde zich weer een nieuw lid bij de Branchevereniging Projectinrichting. Shaw Contract uit Oosterhout meldde zich aan. Van harte welkom bij de vereniging BVP.

Lees meer

Inschrijving voor Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2019 geopend

Na de zomer vindt het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 15, 16, 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Voor geïnteresseerden is het vanaf nu tot 1 augustus mogelijk om in te schrijven.

Lees meer

Samen bijdragen aan circulaire economie

Projectinrichter Boerhof over nieuwe ‘afval’-verwerking van Forbo Flooring

Veel klanten zamelen al snijafval in voor Forbo. Dit materiaal wordt vervolgens gerecycled tot nieuwe vloeren. Forbo is ontzettend blij met klanten die helpen met het terughalen van snijafval en oude vloeren. Een trouwe inzamelaar is projectinrichter Boerhof. Waarom doen ze mee? In gesprek met directeur Kristel Leerkes.

Lees meer

Over het PPI-Keurmerk

We signaleren dat ons PPI-keurmerk steeds meer landelijke bekendheid en daarmee ook erkenning krijgt. In aanvragen en aanbestedingen wordt langzamerhand steeds meer gevraagd om bedrijven die over het PPI-keurmerk beschikken. Zie hieronder ter illustratie een aanvraag van de gemeente Meppel.

Lees meer

CAO voor projectinrichters

Onze branche kent (nog) geen cao voor projectinrichters. Veel bedrijven volgen de CAO Wonen, die per 1 januari is aangesloten bij de CAO Fashion, Sport en Lifestyle. Daarmee zijn deze collectieve arbeidsovereenkomsten nog verder van de branche voor projectinrichting komen te staan. Het bestuur van de Landelijke Belangen-vereniging LBV onderzocht of het mogelijk was, voor onze branche, een aparte cao af te sluiten. Het antwoord is: “Ja!”

Lees meer

Interview met LEOXX – Wouter Bink

LEOXX: “creates with care”

LEOXX is een eigenzinnige onderneming die hoogwaardige projectvloeren ontwikkelt met duurzame materialen. Zij nemen, als top-5-leverancier van Nederland, hun verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Lees meer