Lees hier al het nieuws over de projectinrichting en vloeren branche.

BVP Nieuwsbrief van 28 februari

Veel te lezen in de Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. Het jongerenplatform doet weer van zich horen, ons lidbedrijf M2 staat in de schijnwerper, er komt een aanzet voor een RIE voor leden die daaraan behoefte hebben en de BVP zal aanwezig zijn op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. En de firma Akupanel sloot zich bij de Branchevereniging Projectinrichting aan.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 28-02-2024

BVP Nieuwsbrief van 13 september 2023

Hierbij weer de Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting.

De voorzitter Lieuwe Steendam schenkt uitgebreid aandacht aan InCoDa, de beurs die binnenkort in Gorinchem van start gaat. Ons lid Vloerprojecte.nl by Van Doesburg staat centraal, de blog van Jacco Vonhof gaat in op de focus die staat op eerlijk verdelen, waarbij je weinig hoort over eerlijk verdienen om te zorgen dat er wat te verdelen valt. Verder wat punten die in de bestuursvergadering van de Branchevereniging Projectinrichting aan de orde kwamen en een laatste oproep voor de ledenvergadering van 19 september.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 13-09-2023

BVP Nieuwsbrief van 5 juli 2023

Objectflor staat in de schijnwerpers in deze Nieuwsbrief, de firma Estillon stelt zich voor als nieuw lid, het jongerenplatform kwam bijeen en onderzoek wijst uit dat een BBL-opleiding een betere startpositie oplevert dan de universiteit. Verder een terugblik op het MKB-congres in Den Haag en de voorzitter schrijft over het Crafted Congres van het Summa College.

Je leest de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 05-07-2023

BVP Nieuwsbrief van 20 april 2022

De BVP Nieuwsbrief van vandaag:
1.     Van de voorzitter, Lieuwe Steendam
2.     Lange betaaltermijn overheid onder vuur
3.     Terugblik op de ledenvergadering van 19 april
4.     “Ontmoet de maker” op 25 april in de Woonindustrie
4.     Infographic hulp bij financiële zorgen
5      Even pauze voor volgende nummer

U vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 20 april 2022

Verag BV werd lid van de BVP

De Branchevereniging Projectinrichting bereikte afgelopen week het aantal van 125 leden. De firma Verag BV werd het nieuwste lid. Goed dat zoveel projectinrichtingsbedrijven de weg naar de BVP weten te vinden. Samen bezig met kwaliteit, circulariteit en werving en scholing van vaklieden.

Lees meer

Nieuwsbrief bestuur van 3 november 2021

Vandaag verscheen weer een Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. Er worden daarin twee nieuwe leden voorgesteld. De firma’s Jos Voskuilen Interieur te Hoevelaken en Van Doesburg Vloerprojecten te Meerkerk voegden zich bij de BVP. Van harte welkom!

Lees meer

Nieuwsbrief bestuur van 20 oktober 2021

Op 20 oktober zag weer de om de 14 dagen verschijnende Nieuwsbrief het licht. Naast het voorwoord van de voorzitter een artikel over de sterke ledenwinst van de afgelopen weken en een aankondiging van de Nieuwjaarsbijeenkomst van de BVP op dinsdag 25 januari 2022. MKB liet een manifest verschijnen over het vestigingsklimaat in Nederland en de IVC Group (lid van de BVP) doet uit de doeken hoe de groep door tal van maatregelen de CO2-uitstoot terugbrengt.

Lees meer

Terugblik op de algemene ledenvergadering van 28 september 2021

Algemene ledenvergadering / bijdrage van Odette Ex van Ex Interiors.

De Branchevereniging Projectinrichting, de BVP, had op 28 september een grote opkomst van 110 leden. Als gastheer trad Lensen Projectinrichters in Zaltbommel op en hun open presentatieruimte met tribune bood gemakkelijk plaats aan meer dan honderd mensen.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 3 februari

Op 3 februari 2021 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief bestuur BVP 3 februari 2021.

Lees meer

Nieuwsbrief van het bestuur van 28 oktober 2020

Op 28 oktober 2020 werd de 14-daagse Nieuwsbrief van het bestuur gepubliceerd.
Lees hier deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief bestuur BVP 28 oktober 2020.

Lees meer

Nieuwsbericht van het bestuur van 5 augustus 2020

In de zomer is de frequentie van de Nieuwsbrieven van het bestuur iets lager.
In plaats van eenmaal per twee weken in juli en augustus eenmaal per maand.
Lees hier de Nieuwsbrief van 5 augustus 2020: Nieuwsbrief bestuur 05-08-2020.

Lees meer

Shaw Contract voegt zich bij de BVP!

Deze week voegde zich weer een nieuw lid bij de Branchevereniging Projectinrichting. Shaw Contract uit Oosterhout meldde zich aan. Van harte welkom bij de vereniging BVP.

Lees meer

Inschrijving voor Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2019 geopend

Na de zomer vindt het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 15, 16, 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Voor geïnteresseerden is het vanaf nu tot 1 augustus mogelijk om in te schrijven.

Lees meer

Samen bijdragen aan circulaire economie

Projectinrichter Boerhof over nieuwe ‘afval’-verwerking van Forbo Flooring

Veel klanten zamelen al snijafval in voor Forbo. Dit materiaal wordt vervolgens gerecycled tot nieuwe vloeren. Forbo is ontzettend blij met klanten die helpen met het terughalen van snijafval en oude vloeren. Een trouwe inzamelaar is projectinrichter Boerhof. Waarom doen ze mee? In gesprek met directeur Kristel Leerkes.

Lees meer

Over het PPI-Keurmerk

We signaleren dat ons PPI-keurmerk steeds meer landelijke bekendheid en daarmee ook erkenning krijgt. In aanvragen en aanbestedingen wordt langzamerhand steeds meer gevraagd om bedrijven die over het PPI-keurmerk beschikken. Zie hieronder ter illustratie een aanvraag van de gemeente Meppel.

Lees meer