De BVP Nieuwsbrief van 25 januari

Veel nieuws over onze Nieuwjaarsbijeenkomst van 24 januari, de schijnwerper gericht ons lid J.J.J. de Jager Interieurprojecten, de voorzitter Lieuwe Steendam schonk aandacht aan de nieuwe leden van verdienste, Jeannette en Rob Boon  en Dick Kampschreur sr. en nog meer in de laatstverschenen Nieuwsbrief van 25 januari.

Je vindt hem hier:  Nieuwsbrief 25-01-2023

De eerste Nieuwsbrief van januari

Op 11 januari verscheen de BVP Nieuwsbrief weer; naast de beste wensen en het vooruitzicht voor 2023 van de voorzitter worden enkele bestuurszaken  medegedeeld, is er al een overzicht van de financiële afloop van 2022 en worden enkele plannen ontvouwd. Ons lid The Collections wordt wat extra belicht en de eindejaarsoverweging van Jacco Vonhof, de voorman van MKB Nederland is in de Nieuwsbrief op genomen.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 11-01-2023

De BVP Nieuwsbrief van 14 december 2022

De Nieuwsbrief van 14 december is de laatste van dit lopende jaar 2022. De voorzitter was bij Studiebeurs West in Ahoy en rapporteert daarover. Verder veel aandacht voor het project Samen Digitaal Veilig, een Platform voor MKB-bedrijven om de risico’s in onze digitale wereld te onderkennen en te verkleinen. Daarnaast een kort overzicht van de BVP in 2022 en de mening van MKB Nederland over stageplaatsen zonder kennismaking.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 14-12-2022

Nieuwjaarsbijeenkomst op 24 januari 2024

UITNODIGING

Nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 24 januari 2023

bij Progenta te Elst

Start van programma Samen Digitaal Veilig

 

Graag nodigen we je uit voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst. De firma Progenta te Elst bood hun locatie aan voor deze samenkomst. Uiteraard proosten we met elkaar op een mooi nieuwjaar. De gastheer, Marijn van Dijkhuizen vertelt graag over zijn bedrijf en Lieuwe Steendam, de voorzitter zal kort spreken over de verwachtingen van de BVP voor het nieuwe jaar.

Daarnaast beginnen we het jaar ambitieus. Ron Vermeulen zal ons namens MKB Nederland inwijden in het programma Samen Digitaal Veilig. BVP is eind 2022 partner van dit programma geworden, dat tot doel heeft MKB bedrijven bewust te maken van de gevaren en risico’s die samenhangen met onze digitale zakenwereld en handvatten aan te reiken om de risico’s te beperken.

Aansluitend praten we met elkaar door op het onderwerp, maken we nader kennis en delen we de laatste nieuwtjes. Aan een drankje en heerlijks hapjes zal het ons niet ontbreken.

Datum:         dinsdag 24 januari 2023

Locatie:       Progenta, Veenendaalsestraatweg 14b, 3921 EC Elst

Aanvang:     16:00 uur

Introducés:  van harte welkom!

De BVP Nieuwsbrief van 16 november

De voorzitter Lieuwe Steendam beschrijft zijn ervaringen bij de Open Dagen van het HMC te Rotterdam en het Summa College te Veldhoven. Jos van Wijngaarden stelt zijn bedrijf Van Wijngaarden Interieur voor als nieuw lid, de schijnwerpers zijn gericht op PMR Projectstoffering te Rotterdam en een eventuele cursus over de Wet Kwaliteitsborging is in het vooruitzicht gesteld. Verder nog veel nieuws voor de BVP-ondernemers uit de Haagse overheidskringen. Dat alles in de meest recente Nieuwsbrief van de BVP.

U vindt deze hier: Nieuwsbrief 16-11-2022

Van Wijngaarden Interieur wordt lid van de BVP

We verwelkomen de firma Van Wijngaarden Interieur te Montfoort trots als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Zo wordt de vereniging sterker in haar activiteiten op het gebied van werving / opleiding en circulariteit. En natuurlijk in het kennen en leren van elkaar als leden.

De BVP Nieuwsbrief van 2 november

De Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting van 2 november bevat weer meerdere wetenswaardigheden. De voorzitter wijst op de Open Dagen van de verschillende betrokken ROC’s. Verder een uitslag van een klein onderzoek naar de verwachtingen van de leden voor het komende halfjaar. Tips voor de ondernemers voor het geval dat hun werknemers te maken krijgen met schulden, de agenda voor 2023 en meer.

Zie de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 02-11-2022

Nieuwsbrief 19 oktober 2022

De Nieuwsbrief van 19 oktober behandelt zaken als digitale veiligheid, een blog van Jacco Vonhof, de wet DBA en een nieuw lid. De voorzitter, Lieuwe Steendam  praat de lezers bij over de actuele ontwikkeling op gebied van recyclage van PVC.

Nieuwsbrief 19-10-2022

Forest Group Nederland is lid geworden van de BVP

Fijn! De firma Forest Group Nederland werd lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Forest Group is producent en wereldwijd leverancier van gordijnrail-systemen. Dankzij bijna 30 jaar innovatie en ondernemerschap biedt zij voor allerlei raamdecoratie dé perfecte oplossing.
Van harte welkom bij de branchevereniging.

De BVP Nieuwsbrief van 5 oktober 2022

In de Nieuwsbrief van 5 oktober van de Branchevereniging Projectinrichting het bericht dat de firma Floormasters te Eibergen zich aansluit bij de BVP. Van harte welkom uiteraard! Verder enkele verenigingsberichten, waaronder de bestuurssamenstelling per 1 januari 2023 en een toelichting bij no. 12 van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Verder de bezwaren tegen de invoering van aanschafbelasting op niet elektrische bestelauto’s in 2025.

Je treft de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 05-10-2022

Floormasters werd lid van de BVP

De BVP heeft een nieuw lid. De firma Floormasters werd lid van onze vereniging. Floormasters is gevestigd in Eibergen. Demy Schaafsma is de contactpersoon. Floormasters zelf omschrijft de onderneming als volgt: “Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres”. Zie www.floor-masters.nl

 

Nieuwsbrief BVP van 21 september 2022

In de Nieuwsbrief van 21 september 2022 wordt teruggekeken naar de zeer geslaagde algemene ledenvergadering van de BVP op 20 september 2022. Verder wordt één van de Werelddoelen voor duurzame ontwikkeling belicht, wordt nog aandacht geschonken aan het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen van afgelopen week en wordt informatie gegeven over de achtergronden van het PPI-keurmerk.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 21-09-2022

 

Nieuwsbrief BVP van 7 september 2022

Deze maal een goed gevulde Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. De voorzitter gaat in op de dure tijden, die ook voor onze leden nadelige gevolgen hebben. Een bijdrage van MKB Nederland sluit daarop aan en heeft als kop : “60% van de ondernemers kan de kostenstijgingen niet doorberekenen”. Verder onder meer aandacht voor de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en over retourafval bij gordijnenateliers.

Zie: Nieuwsbrief 07-09-2022

Nieuwsbrief BVP van 24 augustus 2022

Vandaag verscheen weer de Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. In een nieuwe opmaak met wat meer mogelijkheden. De agenda voor de maand september vermeldt de beurs InCoDa te Gorinchem waarvan de BVP partner is. Verder zal op 20 september de algemene ledenvergadering van de BVP worden gehouden. Verder mooie foto’s ter inspiratie van ons lid Siersema, een hartelijk welkom voor het nieuwe lid Matrix Projectvloeren te Bleiswijk en aandacht voor het concept Vloerretour van Cotap.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 24-08-2022

Nieuwsbrief BVP van 27 juli 2022

Op 27 juli kwam de Nieuwsbrief van de BVP weer uit. Midden in de vakantietijd aandacht voor enkele kleinere maatregelen die het leven van de MKB-ers iets gemakkelijker maken. En een halfjaar overzicht door Jacco Vonhof, voorzitter van M KB Nederland. Hoe staat Nederland ervoor en wat staat ons nog te wachten?

Je vindt de Nieuwsbrief hier: BVP Nieuwsbrief 27 juli 2022