Van Doesburg Vloerprojecten is ons nieuwe lid

Afgelopen week ontvingen wij bericht dat de firma Van Doesburg Vloerprojecten te Meerkerk zich als lid van de Branchevereniging Projectinrichting aanmeldt. We heten Lucienne en Leon van Doesburg van harte welkom in onze BVP!

Voskuilen Projectinrichting en Bona Benelux: nieuwe leden van de BVP

De Branchevereniging Projectinrichting wordt zo langzamerhand steeds veelomvattender. Het ledental is inmiddels opgelopen tot 123, doordat Voskuilen Projectinrichting en Bona Benelux toetraden tot de vereniging. Hartelijk welkom natuurlijk. We hopen elkaar te kunnen enthousiasmeren en inspireren!

Nieuwsbrief bestuur van 6 oktober 2021

Weer een Nieuwsbrief van het bestuur van de BVP. Met deze maal een terugblik op de geslaagde ledenvergadering van 28 september, een besluitenlijstje van deze ALV, een artikel over de veiligheidsladder en een uitgebreid overzicht over de duurzaamheidsactiviteiten van de firma Tarkett.

Nieuwsbrief bestuur van 22 september 2021

Op 22 september kwam de veertiendaagse Nieuwsbrief van het bestuur van de BVP uit. Hierin veel nieuws over de beurs InCoDa, die onlangs werd gehouden. De BVP is partner van deze beurs. Verder wordt de firma Bostik als nieuw lid verwelkomd, wordt uitgebreid aandacht geschonken aan het MVO rapport van Boerhof Projectinrichters en wordt geattendeerd op het programma voor zij-instromers dat UWV en HMC Rotterdam uitrollen, met behulp van INretail en BVP.

Bostik, Joka en Lab21, 3 nieuwe leden

Afgelopen week mocht de BVW 3 nieuwe leden begroeten. De firma’s Bostik te Oosterhout, Joka Nederland te Hengelo (O) en Lab21 te Amersfoort voegden zich bij de vereniging. Fijn, de BVP groeit en wordt op deze wijze sterker door de input van velen!

Nieuwsbrief bestuur van 8 september 2021

Op 8 september is weer de veertiendaagse Nieuwsbrief van de BVP uitgekomen. Aandacht hierin voor de beurs InCoDa, die van 12 t/m 14 september wordt gehouden in Gorinchem. Verder een dringend bericht van MKB Nederland aan werkgevers om zoveel mogelijk informatie te geven aan hun medewerkers over het nut van vaccineren. Last but not least, in de serie over circulariteit de schijnwerper op ons lid Prolance en het MVO-verslag dat onlangs werd uitgebracht.
Je vindt de Nieuwsbrief van 8 september hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 8 september 2021

 

Algemene ledenvergadering op 28 september

Er is een algemene Ledenvergadering van de BVP gepland voor dinsdag 28 september 2021.

Programma:
15:30 uur Inloop
16:00 uur Odette Ex over Interieurarchitectuur
17:00 uur  Algemene ledenvergadering
17:45 uur  Buffet

Locatie: Lensen projectinrichters, Zaltbommel

Opgeven via: info@bvprojectinrichting.nl

De agenda is te downloaden onder leden, downloads

Nieuwsbrief bestuur van 28 juli 2021

Op 28 juli 2021 werd een zomerspecial uitgegeven van de BVP Nieuwsbrief. In deze uitgave stelt de firma Gooiland zich als nieuw lid voor, wordt vooruitgekeken naar een Inspiratiemeeting op dinsdag 14 september tijdens de beurs InCoda en wordt aandacht geschonken aan de jaarrekening van de BVP over het jaar 2020.
Men vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 28-07-2021

Nieuwsbrief bestuur van 30 juni 2021

De 14-daagse Nieuwsbrief van de BVP is weer verschenen. Naast een korte reportage van de voorzitter Lieuwe Steendam een mooi overzicht van het meer dan 65 jaar oude Ter Horst Wonen en Projecten.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 30 juni 2021

Dijkmans BV te Zwolle voegde zich als lid bij de BVP

Fijn, de firma Dijkmans BV te Zwolle heeft besloten zich als lid bij de Branchevereniging Projectinrichting te voegen. Zo wordt de vereniging beetje bij beetje versterkt.

Gooiland Projectstoffering is lid van de BVP geworden

Een fijn bericht. Deze week voegde de firma Gooiland Projectstoffering zich als nieuw lid bij de BVP. De directeur Corné Willers is de contactpersoon.

Zie voor bijzonderheden de ledenlijst

Klift Roest uit Driebergen werd lid van de BVP

Weer een fijn bericht; vandaag is de firma Klift Roest te Driebergen lid geworden van onze Branchevereniging Projectinrichting. Van harte welkom. We hopen dat het lidmaatschap brengt wat ieder er van verwacht.

Nieuwsbrief bestuur van 2 juni 2021

De 14-daagse Nieuwsbrief van de BVP is weer verschenen. Naast een zonnig bericht van de voorzitter Lieuwe Steendam een mooi overzicht van 135 jaar Peitsman (sinds 2010 Koninklijk) en het voorstel van een brede coalitie van verenigingen en instellingen om uit de stikstofcrisis te komen.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 2 juni 2021

Nieuwsbrief bestuur van 19 mei 2021

De 14-daagse Nieuwsbrief van de BVP is weer verschenen.
Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 19 mei 2021

Nieuwsbrief bestuur van 5 mei 2021

De 14-daagse Nieuwsbrief van de BVP is weer verschenen. Daarin wordt aandacht geschonken aan de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen, welke wet per 1 juli van kracht wordt. Lieuwe Steendam, de voorzitter geeft aan over welk rijk palet aan producten en werkzaamheden de leden van de BVP tezamen beschikken en MKB Nederland benadrukt dat geen ondernemer aan de coronacrisis kapot mag gaan.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 5 mei 2021