De BVP Nieuwsbrief van 5 oktober 2022

In de Nieuwsbrief van 5 oktober van de Branchevereniging Projectinrichting het bericht dat de firma Floormasters te Eibergen zich aansluit bij de BVP. Van harte welkom uiteraard! Verder enkele verenigingsberichten, waaronder de bestuurssamenstelling per 1 januari 2023 en een toelichting bij no. 12 van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Verder de bezwaren tegen de invoering van aanschafbelasting op niet elektrische bestelauto’s in 2025.

Je treft de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 05-10-2022

Floormasters werd lid van de BVP

De BVP heeft een nieuw lid. De firma Floormasters werd lid van onze vereniging. Floormasters is gevestigd in Eibergen. Demy Schaafsma is de contactpersoon. Floormasters zelf omschrijft de onderneming als volgt: “Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres”. Zie www.floor-masters.nl

 

Nieuwsbrief BVP van 21 september 2022

In de Nieuwsbrief van 21 september 2022 wordt teruggekeken naar de zeer geslaagde algemene ledenvergadering van de BVP op 20 september 2022. Verder wordt één van de Werelddoelen voor duurzame ontwikkeling belicht, wordt nog aandacht geschonken aan het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen van afgelopen week en wordt informatie gegeven over de achtergronden van het PPI-keurmerk.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 21-09-2022

 

Nieuwsbrief BVP van 7 september 2022

Deze maal een goed gevulde Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. De voorzitter gaat in op de dure tijden, die ook voor onze leden nadelige gevolgen hebben. Een bijdrage van MKB Nederland sluit daarop aan en heeft als kop : “60% van de ondernemers kan de kostenstijgingen niet doorberekenen”. Verder onder meer aandacht voor de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en over retourafval bij gordijnenateliers.

Zie: Nieuwsbrief 07-09-2022

Nieuwsbrief BVP van 24 augustus 2022

Vandaag verscheen weer de Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. In een nieuwe opmaak met wat meer mogelijkheden. De agenda voor de maand september vermeldt de beurs InCoDa te Gorinchem waarvan de BVP partner is. Verder zal op 20 september de algemene ledenvergadering van de BVP worden gehouden. Verder mooie foto’s ter inspiratie van ons lid Siersema, een hartelijk welkom voor het nieuwe lid Matrix Projectvloeren te Bleiswijk en aandacht voor het concept Vloerretour van Cotap.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 24-08-2022

Nieuwsbrief BVP van 27 juli 2022

Op 27 juli kwam de Nieuwsbrief van de BVP weer uit. Midden in de vakantietijd aandacht voor enkele kleinere maatregelen die het leven van de MKB-ers iets gemakkelijker maken. En een halfjaar overzicht door Jacco Vonhof, voorzitter van M KB Nederland. Hoe staat Nederland ervoor en wat staat ons nog te wachten?

Je vindt de Nieuwsbrief hier: BVP Nieuwsbrief 27 juli 2022

 

 

Nieuwsbrief BVP van 29 juni

De Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting is weer verschenen. Daarin stelt de firma de kruijff b.v. zich voor als nieuw lid en er wordt geattendeerd op de wettelijke betalingstermijn die per 1 juli naar 30 dagen verschuift voor betalingen van grote bedrijven naar mkb-ondernemingen. Verder een algemeen schrijven van MKB-Nederland betreffende de Covid aanpak voor komende winter. En natuurlijk een hartelijke vakantiewens voor alle lezers.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief bestuur BVP 29 juni 2022

Nieuwsbrief BVP 15 juni 2022

In de BVP Nieuwsbrief van vandaag roept de voorzitter Lieuwe Steendam projectinrichters op mee te werken aan het opzetten van opleidingen in Noord Holland en eventueel in de regio Arnhem. Het is een samenspel tussen opleidingsinstituten en projectinrichters. De één kan niet zonder de ander. Verder intern BVP nieuws over de website en het presenteren van de Branchevereniging Projectinrichting aan de andere brancheleden van MKB Nederland.

Lees de gehele Nieuwsbrief: Nieuwsbrief BVP 15 juni 2022

Nieuwsbrief BVP van 1 juni 2022

De BVP Nieuwsbrief verscheen weer op 1 juni. Naast een artikel over de werkgroep “gordijnrestanten” wordt hierin aandacht geschonken aan de pas verschenen Voorjaarsnota van de regering. Verder veel nadruk op de start van opleidingen voor vaklieden bij het HMC Amsterdam. Een voorbereidende bijeenkomst werd op 30 mei gehouden.

Men vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 1 juni 2022

Speciale Nieuwsbrief voor projectinrichters in Noord-Holland 23 mei 2022

Een speciale Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting voor projectinrichters in Noord Holland en directe omstreken. Dat vooral omdat er pogingen worden gedaan een MBO opleiding interieurvakman in Amsterdam op te starten. U leest er verder meer in de bijdrage van onze voorzitter Lieuwe Steendam.

Opleiding Interieurvakman in Amsterdam.
Op 30 mei aanstaande van 17.00 uur tot 19.00 uur is er een bijeenkomst bij het Hout- en meubileringscollege, Arlandaweg 173 in Amsterdam waar vakgenoten uit de woon- en projectenbranche geïnformeerd worden over de start van deelopleidingen. We kunnen dan vernemen wat de plannen zijn en hoe de vakbedrijven kunnen bijdragen aan een goede start. Succes is afhankelijk van zowel het HMC als de ondernemers die deze opleiding wensen en daadwerkelijk ook kandidaten aanbieden voor deze opleidingen. Ook projectinrichters en leden van de BVP uit de regio zijn hiervoor uitgenodigd.

Lees hier de gehele Nieuwsbrief: Speciale Nieuwsbrief voor Noord-Holland

BVP Nieuwsbrief 18 mei 2022

De Nieuwsbrief van de BVP is weer uit. 2 nieuwe leden (2tec2 en Schönox) stellen zich voor, Lieuwe Steendam filosofeert als voorzitter over de toestand in de branche en wijst op het mogelijk opzetten van een MBO opleiding in Amsterdam en er wordt aandacht geschonken aan de nieuwste editie van “Bedrijfsgoed”, waarin mede de focus op de BVP is gericht. Interesse? info@bvprojectinrichting.nl.

Je leest de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 18-05-2022

Ledenvergadering BVP 19 april 2022

Op dinsdag 19 april vond de ledenvergadering van de BVP plaats in Studio Wae te Utrecht. Studio Wae maakt bijzondere kleden met geometrische vormen van productie uitval van de grootste tapijttegel producenten van Nederland, waaronder Interface, Tarkett en Forbo. Er zijn samenwerkingscontracten met deze duurzame koplopers om de levensduur van hun uitval te verlengen. Studio Wae is opgezet door Tynke van den Heuvel. Tynke was ook de gastvrouw van onze ledenvergadering. In een bevlogen toespraak en rondleiding kregen de leden alle verschijningsvormen van de kleden en de grote voorraden tapijtegels, op kleur gesorteerd, te zien. Dat alles in de krochten van het oude Pieter Baancentrum. Naast de tapijten ontwerpt Studio Wae ook circulaire bestratingen en circulaire wandpanelen.

Het was een mooie bijeenkomst, waarin ook Hassan Kaddouri, landelijk adviseur werkgeversdiensten UWV de leden inlichtte over de wijze waarop hij met zijn team samenwerkt met opleidingsinstituten om werknemers voor onze branche te winnen. Dit is een moeilijke opgave; de vijver met kandidaten is klein en het aantal vissers groot. Op alle mogelijke manieren wordt gezocht om jongeren en zij-instromers te interesseren voor het vak van projectstoffeerder. Men laat de moed niet zakken en zet door!
De presentatie van Hassan vindt men hier:
https://www.dropbox.com/s/o1iwabgulugxm2n/Presentatie%20Hassan%20Kaddouri%2019-04-2022.pptx?dl=0

 

De firma 2tec2 werd lid van de BVP

Fijn bericht in dit mooie voorjaar. De firma 2tec2, die geweven vinylvloeren voor commercieel gebruik (Belgische fabricaat) levert, is toegetreden tot de Branchevereniging Projectinrichting als nieuw lid. Hartelijk welkom; we rekenen op een mooie samenwerking.

Nieuwsbrief BVP van 6 april 2022

Een uitgebreid verslag voor de BVP leden over waar de BVP op het gebied van circulariteit en duurzaamheid mee bezig is of bij betrokken is. Een terugblik op een zeer geslaagd BVP golftoernooi in Tilburg en een oproep aan de leden om attent te zijn op het nieuwe pensioenstelsel voor hun medewerkers. MKB Nederland waarschuwt: Wacht niet tot op het laatste moment; want goed voorbereid kost even tijd!
Dit alles in de Nieuwbrief BVP, die vandaag weer verscheen.
Geïnteresseerd? U vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief BVP 6 april 2022

25 maart; de beker ging naar Team Mieke de Mol

Het was een geanimeerd feest op vrijdag 25 maart. Het golftoernooi van de BVP. Heel mooi weer, meer dan 60 bezoekers, veel golfers en veel belangstelling voor de clinics. Terecht kregen William Snoeren en Mark Jongkind lof voor de goede organisatie. Dirk Dotman verwoordde dat namens alle aanwezigen.

De flights lagen zeer dicht bij elkaar in de uitslag; uiteindelijk ging de flight met Mieke de Mol, Fanc Hogervorst, Erik van Kooten en William Snoeren met de eer strijken.
De tweede plaats was voor René ter Borg, Fred van Kersbergen, Chris Noordover en Patrick Nijens, terwijl Marc van de Put, Harry van Gent, Harry van Buuren en Fedde Trinks op de voet volgden met de derde positie.