Nieuwsbrief BVP 17 mei 2023

Textiles and More is ons lid, dat vandaag in de schijnwerper staat van de BVP Nieuwsbrief. Verder attendeert de voorzitter Lieuwe Steendam op de ledenvergadering van 6 juni. En de Vloerenmontagegroep werd lid van de Branchevereniging Projectinrichting.
En natuurlijk meer!

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 17-05-2023

Nieuwsbrief van 19 april 2023

Het BVP-lid Finesse te ’s-Hertogenbosch staat in de schijnwerpers, de subsidiepot voor hulp bij verduurzaming is weer geopend, er wordt dieper ingegaan op het project Vitaal Bedrijf en de voorzitter Lieuwe Steendam zoekt namens opleidingsinstituten ervaren instructeurs om les te geven bij het HMC te Rotterdam en Amsterdam.

Dit alles en meer in bijgaande Nieuwsbrief. Je vindt hem hier: Nieuwsbrief 19-04-2023

Nieuwsbrief BVP 5 april 2023

Lieuwe Steendam, voorzitter van de Branchevereniging Projectinrichting, doet een beroep op de projectinrichters om mee te doen met een test voor het recyclen van pvc in zijn voorwoord van de Nieuwsbrief van vandaag. Verder een terugblik op het golftoernooi van afgelopen vrijdag, een beschrijving van ons lid Solitas Projectstoffering te Rijssen in de rubriek “de schijnwerper op” en een beroep om mee te doen met het initiatief “Vitaal bedrijf” om je personeel te ondersteunen op lichamelijk en geestelijk vlak. Lees verder in de bijgevoegde Nieuwsbrief!

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 05-04-2023

 

 

Projectstoffering Leiden en Solid Base worden lid

De Branchevereniging Projectinrichting kan weer 2 nieuwe leden begroeten.

Welkom aan Harold Karreman van Projectstoffering Leiden en aan Eric de Krijger van Solid Base.

We hopen op een nuttige, leerzame en vooral genoeglijke samenwerking.

De Nieuwsbrief van 22 maart 2023

“Er zijn onderwerpen die onze doorlopende aandacht vragen. De opleiding is er één van. We hebben niet alleen mensen nodig maar ook echte vakmensen. Vooral zij die op jonge leeftijd voor het vak kiezen moeten alle tijd krijgen om een echte vakvrouw of vakman te worden.” Zo begint het voorwoord over opleiden van voorzitter Lieuwe Steendam in de Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting van vandaag.
Verder veel interessante items in deze aflevering; over het project Samen Digitaal Veilig en over een wegwijzer naar een webinar om te leren van een “ethisch hacker”. Een uitgebreid verslag van de eerste jongerenbijeenkomst van de BVP, een beschrijving van het bedrijf Ter Horst Wonen en Projecten te Almelo in de rubriek “spotlight op” en een vraag over de software die de projectinrichters gebruiken en over de eventuele problemen die ze daarmee ondervinden. En tenslotte somberheid over het ondernemersklimaat in Nederland.

Je leest de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 22-03-2023

8 maart, weer een verse Nieuwsbrief

De BVP Nieuwsbrief van 8 maart geeft een platform aan More Projectinrichting te Ridderkerk, één van de 130 BVP-leden. Verder worden de 19 sponsoren van het BVP golftoernooi van 31 maart gepresenteerd, schenkt de voorzitter Lieuwe Steendam aandacht aan Wereldvrouwendag en wordt het samengaan van Projectstoffering Utrecht en M2-vloeren belicht. En nog meer uiteraard.

Je kunt de Nieuwsbrief hier vinden: Nieuwsbrief 08-03-2023

De BVP Nieuwsbrief van 22 februari

Weer een Nieuwsbrief met interessante items. Theo van Elk deelt mee dat er ee een samenwerking is ontstaan tussen met het platform
VMBO-BWI. Dit is een platform, waar alle 170 scholen zijn aangesloten die het profiel Bouwen, Wonen, Interieur aanbieden op de VMBO – school. Zo wordt al voorgesorteerd op interesse voor interieurvakman. Verder deze maal de schijnwerper op ons lid de kruijff projectstoffering, een uitnodiging voor het bekende BVP golftoernooi op 31 maart en nadere berichten over de oprichting van het BVP jongerenplatform.

Je vindt deze Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 22-02-2023

De BVP Nieuwsbrief van 8 februari

Weer 4 pagina’s nieuws; Lieuwe Steendam, de voorzitter was in de weer met opleidingen voor de interieurvakman, ons lid Condor Wonen te Kerkrade behaalde het PPI-keur, Vlakwerk Projectinrichting staat in de schijnwerpen in deze Nieuwsbrief en ons jongerenplatform gaat van start. En nog allerhande weetjes over de vereniging.

Je kunt de Nieuwsbrief hier lezen: Nieuwsbrief 08-02-2023

De BVP Nieuwsbrief van 25 januari

Veel nieuws over onze Nieuwjaarsbijeenkomst van 24 januari, de schijnwerper gericht ons lid J.J.J. de Jager Interieurprojecten, de voorzitter Lieuwe Steendam schonk aandacht aan de nieuwe leden van verdienste, Jeannette en Rob Boon  en Dick Kampschreur sr. en nog meer in de laatstverschenen Nieuwsbrief van 25 januari.

Je vindt hem hier:  Nieuwsbrief 25-01-2023

De eerste Nieuwsbrief van januari

Op 11 januari verscheen de BVP Nieuwsbrief weer; naast de beste wensen en het vooruitzicht voor 2023 van de voorzitter worden enkele bestuurszaken  medegedeeld, is er al een overzicht van de financiële afloop van 2022 en worden enkele plannen ontvouwd. Ons lid The Collections wordt wat extra belicht en de eindejaarsoverweging van Jacco Vonhof, de voorman van MKB Nederland is in de Nieuwsbrief op genomen.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 11-01-2023

De BVP Nieuwsbrief van 14 december 2022

De Nieuwsbrief van 14 december is de laatste van dit lopende jaar 2022. De voorzitter was bij Studiebeurs West in Ahoy en rapporteert daarover. Verder veel aandacht voor het project Samen Digitaal Veilig, een Platform voor MKB-bedrijven om de risico’s in onze digitale wereld te onderkennen en te verkleinen. Daarnaast een kort overzicht van de BVP in 2022 en de mening van MKB Nederland over stageplaatsen zonder kennismaking.

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 14-12-2022

De BVP Nieuwsbrief van 16 november

De voorzitter Lieuwe Steendam beschrijft zijn ervaringen bij de Open Dagen van het HMC te Rotterdam en het Summa College te Veldhoven. Jos van Wijngaarden stelt zijn bedrijf Van Wijngaarden Interieur voor als nieuw lid, de schijnwerpers zijn gericht op PMR Projectstoffering te Rotterdam en een eventuele cursus over de Wet Kwaliteitsborging is in het vooruitzicht gesteld. Verder nog veel nieuws voor de BVP-ondernemers uit de Haagse overheidskringen. Dat alles in de meest recente Nieuwsbrief van de BVP.

U vindt deze hier: Nieuwsbrief 16-11-2022

Van Wijngaarden Interieur wordt lid van de BVP

We verwelkomen de firma Van Wijngaarden Interieur te Montfoort trots als nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting. Zo wordt de vereniging sterker in haar activiteiten op het gebied van werving / opleiding en circulariteit. En natuurlijk in het kennen en leren van elkaar als leden.

De BVP Nieuwsbrief van 2 november

De Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting van 2 november bevat weer meerdere wetenswaardigheden. De voorzitter wijst op de Open Dagen van de verschillende betrokken ROC’s. Verder een uitslag van een klein onderzoek naar de verwachtingen van de leden voor het komende halfjaar. Tips voor de ondernemers voor het geval dat hun werknemers te maken krijgen met schulden, de agenda voor 2023 en meer.

Zie de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 02-11-2022

Nieuwsbrief 19 oktober 2022

De Nieuwsbrief van 19 oktober behandelt zaken als digitale veiligheid, een blog van Jacco Vonhof, de wet DBA en een nieuw lid. De voorzitter, Lieuwe Steendam  praat de lezers bij over de actuele ontwikkeling op gebied van recyclage van PVC.

Nieuwsbrief 19-10-2022