BVP Nieuwsbrief van 22 mei 2024

In deze Nieuwsbrief veel aandacht voor de BVP-vertegenwoordiging op de beurs Facilitair en Gebouwbeheer op 5,6 en 7 juni. Verder staat ons lid Den Ouden Wonen en Projecten in de schijnwerper. De algemene ledenvergadering zal plaats vinden op donderdag 19 september. En natuurlijk de reactie van MKB-Nederland op het hoofdlijnenakkoord.
En veel meer!

U vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 22-05-2024

Fabromont AG is lid van de BVP

 

 

De agent van de Zwitserse fabriek Fabromont, mevrouw Yvonne Brok, is lid van onze vereniging geworden. Fabromont is bekend van de  Kugelgarn®– en Kugelvlies®  vloerbedekking.

 

Van harte welkom!

Lecol Chemie BV is lid van de BVP geworden

Lecol Chemie is een onderdeel van Maiburg, leverancier van ( industriële ) lijmen, schuurmateriaal en plaatmaterialen. Wij verdelen de merken Wakol , Loba, Sia en Lägler voor de vloeren.

Onze kracht ligt in het adviseren in de gewone toepassingen voor het plaatsen van harde en zachte vloeren maar zeker in de moeilijke situaties. Dat kan zowel bij consumenten alsook in projecten.

Bij Lecol helpen wij vakmensen in vloeren om beter te presteren. Met onze vooruitstrevende producten, met raad en daad, kennis en kunde. Want vloeren kennen voor ons geen geheimen. Wat de klus of type vloerbedekking ook is, van voorbehandelen, egaliseren, schuren en lijmen tot oliën of lakken en onderhouden, wij bieden een passende oplossing voor elke situatie.

Gebruikers kunnen bij Lecol volledig isocyanaat en epoxy vrij de vloeren voorbereiden, plaatsen en afwerken.

Qurails werd lid van de BVP

Met vreugde kan het bestuur mededelen dat de firma Qurails uit Ede lid is geworden van de BVP. Contactpersoon is de heer Frank Poelmann.
Elk gordijnidee wordt werkelijkheid met gordijnrails van Qurails. Qurails ontwikkelt en produceert hoogwaardige aluminium gordijnrails voor woninginrichting en projecten. Geen enkele gordijnsoort, ruimte of afmeting is ons daarbij te moeilijk.

Nieuwsbrief BVP van 10 april 2024

Hierbij de Nieuwsbrief van de Branchevereniging Projectinrichting. Jacco Vonhof opent de Nieuwsbrief deze maal met een brief over de recente zaken bij MKB-Nederland. Ons lid PMR Projectstoffering staat in de schijnwerpers en de firma Kolkman Vloeren trad toe tot onze vereniging. En meer nieuws!

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 10-04-2024

Kolkman Vloeren uit Alkmaar wordt lid

Er zijn weinig stoffeerders die het vak verstaan zoals wij dat doen. Van vloeren egaliseren tot opnemen en van vloerrenovatie tot tapijten leggen; wij doen alles. Ook klantcontact en het maken van passende offertes gaat via ons. Het hele pakket bieden wij aan. En juist dat klantcontact is wat ons werk zo mooi maakt. We zijn geen stoffeerders die binnen komen, een vloer leggen en weer weggaan zonder een woord te wisselen. Het is een ambacht en bij ambachtelijk werk hoort een prettige omgang.

En het is duidelijk voor de klant, want wat wij afspreken leggen we zelf. Deze persoonlijke touch vindt u alleen bij Kolkman Vloeren.

BVP Nieuwsbrief van 20 maart

Weer een verse Nieuwsbrief. Het BVP-lid Lippe Project staat in de schijnwerpers en de voorzitter, Lieuwe Steendam bezocht de beurs Material District. Aandacht voor het jongerenplatform en voor een software-bijeenkomst en last but not least een update van MKB-Nederland van de acties richting formerende partijen en de demissionaire regering.

Lezenswaard!

Nieuwsbrief 20-03-2024

BVP en Vakbeurs Facilitair

De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer wordt dit jaar gehouden op 5,6 en 7 juni in de Jaarbeurs te Utrecht. De organisatie heeft besloten om voor de  editie van 2024 een speciale straat met 9 stands in te richten, speciaal voor aanpalende facilitaire brancheorganisaties.  Daarmee kunnen beursbezoekers kennis maken met verschillende vormen van facilitaire belangenbehartiging  op diverse werkgebieden, elk met een ander maatschappelijk doel.
De Branchevereniging Projectinrichting is gevraagd of er belangstelling bestaat om één stand op die dagen te bemannen (gratis).
Dit gebaar past prima in een concept beleidsplan dat het bestuur van de BVP op 15 maart gaat bespreken. Rode draad in dat beleidsplan is: meer zichtbaarheid van alle BVP-leden intern en extern.

Vandaar de graag wordt ingegaan op het aanbod van de Vakbeurs. Wij zullen in de Nieuwsbrieven die volgen  hier aandacht aan blijven schenken. En vooral laten zien hoe de BVP zich profileert die dagen!

Welkom aan Akupanel

 

Onlangs voegde zich een nieuw lid bij de Branchevereniging Projectinrichting, namelijk de firma Akupanel te Hoogeveen.

De firma levert Akoestische wandpanelen. Opgebouwd uit vilt, dat zorgt voor een warme akoestiek in huis. Het vilt dat wordt gebruikt bestaat voor meer dan de helft uit volledig gerecycled materiaal.

Citaat: “we zijn trots dat we een product hebben gemaakt dat iedere ruimte een gevoel van thuis geeft en tegelijkertijd de ruimte van een warme akoestiek voorziet. Onze prachtrige Akupanels kennen een brede toepasbaarheid. We hebben klanten in de horeca, in de kantoorinrichtingenbranche, architecten, consumenten en interieurarchitecten.
Is de akoestiek een probleem in de rtuimte waar u woont, werkt of slaapt. Galmt de ruimte en merkt u dat u slecht hoorbaar bent nu u meer thuiswerkt? Dan zijn de akoestische panelen  van Akupanel een ideale oplossing! “

De heer Eli Kloppenburg is algemeen directeur van Akupanel

BVP Nieuwsbrief van 7 februari

Een terugblik op de geslaagde Nieuwjaarsontmoeting bij Cotap in Zwolle en een vooruitblik op het golftoernooi van de Branchevereniging Projectinrichting op 22 maart; dat en meer in onze Nieuwsbrief van 7 februari.

Je leest hem hier: Nieuwsbrief 07-02-2024

Nieuwsbrief van 17 januari 2024

De eerste Nieuwsbrief van 2024. De voorzitter, Lieuwe Steendam, wijdt zijn voorwoord aan de huidige onzekere tijden voor de BVP-leden. De firma Sloots Projectinrichting staat in de schijnwerpers. Het bestuur kan melden dat de contributie ook dit jaar gelukkig niet verhoogd behoeft te worden. Daarnaast de uitkomsten van de enquête onder leden over de verwachtingen voor het komend jaar.
En meer!

U vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 17-01-2024

BVP Nieuwsbrief van 29 november 2023

RE-FLOR by Duofort ontwikkelde een reinigingsstraat voor vervuilde tapijttegels, die verder nog goed bruikbaar zijn. Beschrijving in de BVP Nieuwsbrief van vandaag. Verder verslag van de voorzitter, Lieuwe Steendam van de ALV van MKB-Nederland, de visie op de uitslag van verkiezingen van MKB en een aankondiging van NIS2, een Europese richtlijn op het gebied van cybersecurity. En natuurlijk meer!

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 29-11-2023

BVP Nieuwsbrief van 15 november 2023

Zie hier de Nieuwsbrief van 15 november 2023.

De voorzitter, Lieuwe Steendam bezocht een paar open dagen van opleidingsinstituten op ons vakgebied en doet daar van verslag; ons lid D2 projectparket staat in de schijnwerpers, de leden worden ingelicht over workshops en onderzoeken die in het nieuwe jaar zullen plaats vinden en er wordt aandacht besteed aan een nieuw lid van de Branchevereniging Projectinrichting, de firma Instyle Concepts Projectinrichting.

En meer.

Lees deze Nieuwsbrief: Nieuwsbrief 15-11-2023

Instyle Concepts Projectinrichting wordt lid

De Branchevereniging Projectinrichting verwelkomt met plezier een nieuw lid. Instyle Concepts Projectinrichting te Zwolle. De heer Pim Pera is directeur en de contactpersoon.
Instyle Concepts is de projectinrichter voor verrassende interieurs, opgericht in 1998 en gevestigd in Zwolle. Dit doet het bedrijf voor vier markten; hotels, recreatiewoningen, short stay accommodaties en de zorg. Deze interieurs worden door vakkundig advies, een eigen designstudio en eigen logistiek gecreëerd. Hierdoor scheppen we plekken waar je je meer dan thuis voelt.
Instyle Concepts ontzorgt van A tot Z en zoekt de verbinding tussen de wensen, eisen, stijl en identiteit van de afnemers.

BVP Nieuwsbrief van 1 november 2023

De BVP Nieuwsbrief van 1 november houdt zich veel bezig met opleiden en het betrekken van VMBO-leerlingen bij ons vakgebied. Ons lid Projectservice Zuidwest staat deze maal in het zonnetje. Verder de data voor de ledenbijeenkomsten in 2024. En meer!

Je vindt de Nieuwsbrief hier: Nieuwsbrief 01-11-2023