Inschrijving voor Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2019 geopend

Na de zomer vindt het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 15, 16, 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Voor geïnteresseerden is het vanaf nu tot 1 augustus mogelijk om in te schrijven.

Het kampioenschap wordt gesponsord door onze leden Moduleo, Peitsman, Forbo Flooring en Interfloor.

Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen 2019

Het NKWP heeft een nieuwe organisatie opgericht, die bestaat uit een samenwerkingsverband tussen het Hout- en Meubileringscollege, trainingscentrum WoonTotaal-Academy, brancheorganisatie INretail, Branche Vereniging Projectinrichting en InCoDa. Vanaf dit jaar is er, naast het NK voor professionals, ook een NK voor junioren (onder 23 jaar). Dit kampioenschap wordt gehouden op 17 september. Ook nieuw is de speciale wedstrijd op dinsdag voor vmbo-leerlingen van het Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem, de zogeheten ‘Forbo Challenge’.

KNWP

Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers worden verdeeld over één van deze twee dagen. Elke deelnemer werkt dus op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen. Verder is er een prijzenpot met machines/gereedschappen. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat. Het NK voor junioren, de prijsuitreikingen en de Forbo Challenge staan gepland voor dinsdag 17 september. Alle materialen zijn aanwezig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel eigen gereedschap mee te nemen.

Inschrijvingen of meer informatie: Peter van der Arend van het Hout- en Meubileringscollege  p.vanderarend@hmcollege.nl.

Over de Interieur Collectie Dagen

Het NKWP vindt plaats op de beursvloer van InCoDa, hét vakevenement voor de woning-, projectinrichting en de interieurvakspecialisten. Hier ontdekken ze de nieuwe collecties vloeren, stoffering, interieurtextiel, wandbekleding en raamdecoratie voor het nieuwe seizoen. InCoDa 2019 is op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en A27. www.interieurcollectiedagen.nl.

Bekijk ook deze flyer voor meer informatie.