Welkom sharp projects & sharp gietvloeren

Sharp Projects & Sharp Gietvloeren is een van onze nieuwste leden. Zij zijn inmiddels twee maanden aangesloten bij de BVP.

Samenwerking opzoeken

Directeur/eigenaar Rick Peters: “Via een collega- projectinrichter kwam ik in contact met de BVP. Omdat ik zelf al zo’n 25 jaar in deze branche werkzaam ben, ken ik veel mensen. Mijn eerste bijeenkomst was de golfmiddag. Een interessant en gezellig event waar ik veel oude én nieuwe bekenden heb gesproken.

Rick Peters Sharp Projects en Gietvloeren

Ik verwacht met de leden ervaringen uit te wisselen en gezamenlijke uitdagingen aan te gaan, zoals het personeelstekort. Ik ben dan ook enthousiast over het voorstel om als BVP bij te dragen aan een gerichte vakopleiding. Verder hoop ik uiteraard mijn netwerk nog verder uit te bouwen, ook als het gaat om de (nadere)kennismaking met fabrikanten.

Het zou mooi zijn als de BVP tevens fungeert als een soort ‘kennisbank’, waar we juridische en andere informatie kunnen vinden, bijvoorbeeld over zaken als algemene voorwaarden. Sharp is ook aangesloten bij NOA en maakt regelmatig gebruik van de kennisbank van deze organisatie.

Ons bedrijf bestaat nu zo’n twee jaar en levert zowel projectstoffering als gietvloeren. En daarmee zijn we wellicht een bijzondere ‘eend in de bijt’. Met beide disciplines kunnen we onze klanten in brede zin van dienst zijn. Ik zou het interessant vinden om met nog meer BVP-leden de samenwerking te zoeken.”

Over Sharp Projects en Sharp gietvloeren

Sharp Projects is een jonge organisatie, maar met meer dan 25 jaar ervaring. Een projectinrichter én een onafhankelijk vloerenbedrijf Sharp Gietvloeren, gespecialiseerd in maatwerk, professioneel advies en onderhoud. Met een hands-on mentaliteit die staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, dynamiek en innovatie.

projectfoto SharpProjects en Gietvloeren1

Sharp is een no-nonsense organisatie die graag samenwerkt in alle denkbare sectoren als het gaat om kunstharsproducten en projectstoffering: Van utiliteit tot openbare gebouwen en van industrie tot levensmiddelenbranche. Sharp werkt met een vaste flexibele schil van breed inzetbare zzp’ers.

projectfoto SharpProjects en Gietvloeren2