Interieur vakman

Open dagen voor nieuwe studenten interieurvakman

De opleiding Interieur Vakman wordt weer gepropageerd op de open dagen van de instellingen die deze specifieke opleiding bieden. Belangrijk voor onze branche die nu en in de toekomst kundig personeel nodig heeft. Om kennis te maken met de opleidingscentra ben je natuurlijk welkom, en natuurlijk ook als jullie met een potentieel nieuwe leerling het opleidingscentrum willen bezoeken.

Het aantal studenten stoffeerder en allround stoffeerder in leerjaar 2020-2021 was ca. 110. Medio september van dit jaar zijn ca. 60 nieuwe leerlingen gestart met de opleiding Interieurvakman stofferen. Maar ook de komende tijd moeten we alle zeilen bijzetten om de instroom van leerlingen te bevorderen. De concurrentie op de “doe markt”  is hevig. Op ieder vakgebied heerst een groot tekort aan vakmensen.
Hieronder de informatie over de komende open dagen:

Op de vermelde website kun je de openingstijden en ook de open dagen in de eerste helft van 2022 terugvinden. Wij zullen hier begin 2022 ook nader op terugkomen.
De komende tijd zijn er positieve ontwikkelingen om de opleidingscentra uit te breiden zowel in Noord-Holland als Noord-Nederland. Dat is hoopgevend, maar verplicht ons ook om hieraan positief bij te dragen middels hulp te bieden in de vorm van kennis, materiaal en vooral….. leerlingen!

Afbeelding Interieurvakman