Twee enthousiaste BVP-leden, Klift Roest en Gooiland, gaan leerlingen opleiden

Er is een tekort aan (jonge) woning- en projectstoffeerders. Klift Roest en Gooiland vinden het tijd voor verandering en richten samen De Stoffeerders Academy op. Dit is een tweejarige interne opleiding tot beginnend allround stoffeerder met garantie tot een vaste aanstelling bij het succesvol afronden van de opleiding.

Een wekelijks programma bestaande uit 4 dagen op de werkvloer onder begeleiding van een ervaren leermeester en 1 dag cursus. Alle dagelijkse werkzaamheden komen naar voren, maar er is ook aandacht voor instructies en ruimte voor vragen. De eerste negen maanden zal de opleiding worden gevolgd aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC), hier komt zowel theorie als praktijk aan bod. Na deze opleiding bieden onze verschillende vloerfabrikanten en leveranciers cursussen aan op locatie.

Daarnaast bieden ze eens per kwartaal een trainingsweek. In deze week staat er een skill/onderwerp centraal. Bij deze trainingsweek zijn altijd maximaal 4 kandidaten en een leermeester aanwezig, zo is er veel persoonlijke aandacht voor de kandidaat.