Ledenvergadering BVP 19 april 2022

Op dinsdag 19 april vond de ledenvergadering van de BVP plaats in Studio Wae te Utrecht. Studio Wae maakt bijzondere kleden met geometrische vormen van productie uitval van de grootste tapijttegel producenten van Nederland, waaronder Interface, Tarkett en Forbo. Er zijn samenwerkingscontracten met deze duurzame koplopers om de levensduur van hun uitval te verlengen.

Studio Wae is opgezet door Tynke van den Heuvel. Tynke was ook de gastvrouw van onze ledenvergadering. In een bevlogen toespraak en rondleiding kregen de leden alle verschijningsvormen van de kleden en de grote voorraden tapijtegels, op kleur gesorteerd, te zien. Dat alles in de krochten van het oude Pieter Baancentrum. Naast de tapijten ontwerpt Studio Wae ook circulaire bestratingen en circulaire wandpanelen.

Het was een mooie bijeenkomst, waarin ook Hassan Kaddouri, landelijk adviseur werkgeversdiensten UWV de leden inlichtte over de wijze waarop hij met zijn team samenwerkt met opleidingsinstituten om werknemers voor onze branche te winnen. Dit is een moeilijke opgave; de vijver met kandidaten is klein en het aantal vissers groot. Op alle mogelijke manieren wordt gezocht om jongeren en zij-instromers te interesseren voor het vak van projectstoffeerder. Men laat de moed niet zakken en zet door!
De presentatie van Hassan vindt men hier:
https://www.dropbox.com/s/o1iwabgulugxm2n/Presentatie%20Hassan%20Kaddouri%2019-04-2022.pptx?dl=0