Ben de Graaff is 50 jaar specialist als het gaat om leveren en aanbrengen vloer-, wand-, raam- en trapbekleding voor woon- en werkomgeving. Tapijt, tapijttegels, pvc, marmoleum, linoleum, rubber, houten vloeren en laminaat, gietvloeren etc. van de betere fabrikanten.

WONINGBOUW, APPARTEMENTEN, RETAIL, OVERHEID, ZORG, HOSPITALITY, INDUSTRIE en ONDERWIJS. Raambekleding, raamdecoraties, gordijnen, Luxaflex wordt door eigen vakmensen gemeten, gemaakt en gehangen. Ook in SPORTVLOEREN van Parket, Bamboe, PVC en GIETVLOEREN hebben wij uitstekende referenties. Daarnaast verzorgen wij professionele kopersbegeleiding voor particulieren in nieuwbouw, renovatie en monumentale projecten. Wij verzorgen en regelen alles vanaf informatie, ontwerp, interieurontwerp, kleuradvies, tot en met voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Op het gebied van vloer-, wand-, raam-, en trapbekleding hebben wij veel kennis en ervaring, zijn we onafhankelijk, meedenkend en maken een perfect eindresultaat. Dit kunnen we bewijzen met een enorme referentielijst waar we trots op zijn.

De heer Geert Jan Kolen en
de heer Philus van Laarhoven
E pvl@bendegraaffproject.nl
T 0416 28 63 45

Ben de Graaff Project
Sluisweg 1
5145 PE Waalwijk

T 0416 286 345

E mail@bendegraaffproject.nl
I www.bendegraaffproject.nl