Borrenbergs, drie generaties inrichters sinds 1937, realiseert interieurs en projectinrichtingen met nadruk op duurzaamheid en sfeer. Met de ervaring van vakbekwame medewerkers als stabiele basis en een gezonde nieuwsgierigheid naar moderne materialen, stijlen en technieken gaat Borrenbergs iedere uitdaging op het gebied van inrichten aan.

Vanuit Borrenbergs Projectinrichting hanteren we alweer enkele jaren de belofte ‘wat u belangrijk vindt, vinden wij nóg belangrijker’. Het is een belofte die ons in de uitvoering weinig moeite kost; het is simpelweg ons bedrijfs-DNA.

Door een intensieve samenwerking en het meedenken met onze klanten, weten we wat zij belangrijk vinden, waar ze wakker van liggen én waar uitdagingen liggen. Dit laatste punt, vormde wellicht het begin van de Borrenbergs Groep. Want in het optimaal -blijven- bedienen van onze klanten zien wij telkens weer nieuwe kansen en vooral uitdaging. Uiteindelijk worden we op deze manier sterker, beter en van nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten. Met volledige focus op resultaat …

Foto Jeroen Blankers

De heer Jeroen Blankers
jeroen@borrenbergs.nl
T 0651 71 79 28

Borrenbergs
Schalksakker 7
5571 SG Bergeijk

T 0497 54 13 90
info@borrenbergs.nl
I   www.borrenbergs.nl