Tapijten zijn al meer dan 40 jaar de passie van OBJECT CARPET

MADE IN GERMANY

En we willen het nog beter maken. Dat betekent: compromisloze kwaliteit in combinatie met een speciaal ontwerp. Daarom blijven we niet alleen op de hoogte van trends, maar zetten we ook accenten. Het volledige assortiment van object carpet’s vloeren staat voor duurzaamheid en robuustheid. Onze tapijten stellen architecten, bedrijven en particuliere klanten in staat om scherpe en levendige accenten toe te voegen in de specifieke zones van een gebouw. Het creëren van inspirerende ruimtes voor werken en wonen. Het omzetten van verkoopzones en openbare ruimtes in esthetische ruimtes die iets bieden dat verder gaat dan alleen hun functie.

Bij OBJECT CARPET u van muur tot muur tapijten, tapijttegels en tapijten uit één bron ontvangen. Onze oplossingen stellen ons in staat om bij te dragen aan architectonische schoonheid aan de vloer. Zelfs op plaatsen met uitdagende omstandigheden streven we altijd naar mooie architectonische resultaten.

Wij vertrouwen op onze productielocatie in Duitsland en geloven dat kwaliteit altijd zal winnen. Dat betekent: geen compromissen in kwaliteit. Vervaardigd door OBJECT TAPIJT. Gemaakt in Duitsland.

De heer Jan-Willem Kok
jan-willem.kok@object-carpet.com
T 0624 148 009

Object Carpet GmbH
Marie-Curie-Straße 3
73770 Denkendorf
Duitsland

T +49 711 3402-0
info@object-carpet.com
I   www.object-carpet.com