Prolance is de specialist op het gebied van vloeren en zonwering. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatieprojecten, reparatieservice of periodiek onderhoud. Het team van Prolance staat voor u klaar.

Gedurende het hele proces, van advies tot evaluatie, stellen we hoge kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid voorop. Klanten zoals het Erasmus Medisch Centrum (Healthcare), ABN AMRO (Finance) en de Haagse Hogeschool (Education) rekenen al jaren op ons voor de complete vloerafwerking, binnenzonwering en aanvullende producten zoals wandafwerking en akoestische oplossingen.

Samen projecten verduurzamen

Elk projectinterieur verdient een duurzame basis. Wij geven voorkeur aan producten die recyclebaar zijn en een lange levensduur hebben. Door onze visie om meer periodiek onderhoud uit te voeren aan vloeren, verminderen we CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie van nieuwe vloeren. Wij zijn ook trotse partner Tarkett’s ReStart®-programma, Interface ReEntry en Forbo’s recycling programma.

Met de volgende certificeringen werken wij veilig en voldoen we aan de internationale veiligheidseisen:

  • Het VCA*certificaat helpt ons om veilig en gezond te werken;
  • Met de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten voldoen wij aan de kwaliteitseisen van de Internationale Organisatie voor Standaardisering;
  • In de maritieme sector werken we uitsluitend met producten die aan de IMO- en MED-certificering voldoen;
  • Het PPI keurmerk geeft opdrachtgevers en architecten garantie dat wij het werk op hoog kwaliteitsniveau uitvoeren.

 

De heer Danny Voerman
E d.voerman@prolance.eu
T 0653 197 778

Prolance
Admiraal Trompstraat 9
3115 HK  Schiedam

T 010  760 2222
E info@prolance.eu
I www.prolance.eu