Als vooraanstaande producent van op maat gemaakte elektrische gordijnrailsystemen heeft Qurails meer dan 45 jaar ervaring in de projectenmarkt. Met uitgebreide kennis en productie in eigen huis leveren we hoogwaardige maatwerkoplossingen.

Onze expertise strekt zich uit tot grote projecten zoals nieuwe ziekenhuizen, luxe vijfsterrenhotels en moderne residentiële woningen. We zijn gericht op duurzame, eenvoudig te installeren en visueel aantrekkelijke gordijnrails die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project.

Bij Qurails geloven we sterk in de kracht van samenwerking en het opbouwen van duurzame relaties binnen de industrie. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide ondersteuning gedurende het hele project. Onze projectleiders kunnen digitaal inmeten en onze monteurs bieden montageondersteuning waar nodig. Bovendien organiseren we trainingen en workshops over onze producten, systemen en de montage hiervan.

Onze rail bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal en bij onze kunststofproducten wordt restafval hergebruikt. Bij Qurails geven we om onze aarde en daar zijn we trots op. Dit uiten we dan ook graag met onze eigen sustainability stempel. Deze uiting vind je terug op al onze duurzame dozen en verpakkingen. Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid, bieden we sociale werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnenkort breiden we ons assortiment uit met nieuwe raambekledingsopties zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten.

Voor verdere informatie of direct contact over samenwerkingsmogelijkheden, zijn Hans van den Berg en John van Dreven de aanspreekpunten. We kijken ernaar uit om samen succesvolle partnerships en projecten te realiseren.

De heer Frank Poelmann
frank@qurails.com
T  0652 569 965

Qurails
Lorentzstraat 11
6716 AD Ede

T  0318 648 100
info@qurails.com
I   https://www.qurails.nl/