Sinds 1 februari is Nowy Styl lid van de BVP. Velen zullen ons nog kennen als Rohde & Grahl, maar per 31 maart gaan wij officieel verder onder de naam Nowy Styl. Nowy Styl is de afgelopen jaren getransformeerd van een stoelenfabrikant naar een expert in het inrichten van kantoorruimtes en openbare ruimtes. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en we willen dat deze groei weerspiegeld wordt in onze wereldwijde strategie en onze communicatie.
Wij vinden het belangrijk om een bepaalde kwaliteit te waarborgen en contact te hebben met andere partijen uit de branche.

Ons moederbedrijf Nowy Styl Group, waar wij al sinds 2013 onderdeel van zijn, gaat verder als Nowy Styl. Rohde & Grahl, dat deel uitmaakt van de Nowy Styl Group-portfolio, zal (met uitzondering van het merk Kusch+Co dat gecontinueerd zal worden) ophouden te bestaan. Het aanbod zal een integraal onderdeel worden van het nieuwe merk onder de noemer Nowy Styl.
Kwaliteit en service blijven vanzelfsprekend van hetzelfde hoge niveau en wij blijven vanuit onze showroom in Amersfoort werkzaam om onze klanten te adviseren en werkplekken te ontwerpen.
Ons productaanbod zal door de samensmelting nóg veelzijdiger worden.

 

De heer Patrick van Dommelen
patrick.dommelen@nowystyl.com
T  0630 146 835

Nowy Styl
Basicweg 22
3821 BR Amersfoort

Postbus 1315
3800 BH Amersfoort

T 033 453 5090
info@nowystyl.com
I   www.nowystyl.com