Logo Brugmangs Groep

De Brugmans Groep is een Brabants familiebedrijf met een rijke historie. Theo Brugmans richtte het dekvloerenbedrijf, toen nog Brugmans Vloeren, op in 1968. en goede samenwerking met de klanten, de medewerkers en de leveranciers draagt bij aan de succesformule van Brugmans Groep. Wanneer Brugmans Groep in 2008 een volwaardig stofferingsbedrijf overneemt, groeit de productenportefeuille sterk. Door de bundeling van deze disciplines ontstaat een kernkracht van Brugmans Groep. Het samenvoegen van de bedrijven begunstigt een vast speerpunt van de Brugmans Groep, consistente groei. De hoeveelheid projecten en het formaat van de projecten neemt toe. Het dienstenpakket wordt breder en de kennis nóg groter.

Wij realiseren de volgende disciplines in eigen beheer: cementdekvloeren, anhydriet gietvloeren, epoxy gietvloeren, troffelvloeren, raamdecoratie (binnen), zachte vloerafwerking zoals tapijt en harde vloerafwerking, zoals PVC, linoleum, parket etc.

Door het verbinden van eisen, wensen en de gebruikssituatie bekijken we graag samen met jou naar de beste uitkomst aangaande ontwerp, voorbereiding en realisatie. Onze expertise bestaat uit complete ontzorging van onze kernactiviteiten voor ieder project. Vanaf vervanging van je deurmat tot de realisatie van een nieuw ziekenhuis is Brugmans Groep de marktpartij die oor heeft voor al je vragen en behoeftes. Samen maken we de kwaliteit waarvoor en waarop we staan

De heer Jorlan van Alphen

jorlan@brugmansgroep.nl
T  0620 022 168

Brugmansgroep
Postbus 592
5460 AN Veghel

Doornhoek 3746
5465 TA Veghel

T 0413 211 869
info@brugmansgroep.nl
I   www.brugmansgroep.nl