Total Project Service B.V. is een projectinrichter die al ruim 30 jaar op de markt werkzaam is. TPS heeft een uitstekende naam verworven in het ontwerpen en leveren van projectinrichting voor kantoren, zorginstellingen en scholen. Onze plannen worden op maat ontwikkeld, professioneel begeleid en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Sinds 2009 maakt TPS deel uit van Brugmans Vloeren B.V., een solide bedrijf dat inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat. Door het samengaan van deze twee ervaren firma’s is er een sterk bedrijf ontstaan waar meer dan 50 mensen een grote krachtbron vormen om de projecten van onze opdrachtgevers uit te voeren.

Onze grootste drijfveren zijn om een sterke en krachtige partner, een verlengstuk te zijn, oplossingsgericht te werken en een eindproduct af te leveren dat op het lijf is geschreven van onze opdrachtgever. Het creëren van quality time. Wij doen het werk en onze opdrachtgevers houden tijd en energie over om zich te focussen op andere, belangrijke zaken.

Uw opdracht wordt door onze eigen mensen uitgevoerd en tevens begeleid/bewaakt door onze projectleiders. Door het intensieve contact van onze ervaren projectleiders en onze vakmensen op de vloer is er door de jaren heen een zeer hecht team ontstaan, waarbij flexibiliteit en meedenken een van onze handelsmerken is geworden.

 

De heer Jorlan van Alphen
E info@totalprojectservice.nl
T 0413 38 90 60

Total Projectservice
Doornhoek 3746
5465 TA Veghel

T 0413 38 90 60
F 0413 21 26 78
info@totalprojectservice.nl
I www.totalprojectservice.nl