projectstofferen

Meld je aan als deelnemer aan het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen

Inschrijven mogelijk voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen in Gorinchem. Na de zomer vindt het NK Woning- en Projectstofferen plaats in Evenementenhal
Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) 2019. Tot en met 1 augustus is het mogelijk om je in te schrijven voor deze wedstrijd.

Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers worden verdeeld over één van deze twee dagen. Elke deelnemer werkt dus op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen. Verder is er een prijzenpot met machines/gereedschappen. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat. Het NK voor junioren, de prijsuitreikingen en de Forbo Challenge staan gepland voor dinsdag 17 september. Alle materialen zijn aanwezig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel eigen gereedschap mee te nemen.

Zie hier de flyer: Flyer NKWP 2019