Logo Gooiland woning- en projectstoffering

Gooiland Projectstoffering (voorheen ABC Design B.V.) is gespecialiseerd in vloer- en raambekleding van woningen, bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen en cleanrooms. Kleuren, vormen en materialen zijn van grote invloed op de leefomgeving. Met de juiste stoffering creëert u een aangenaam verblijf voor uzelf, werknemers, cliënten en patiënten die ook voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiëne, onderhoud, klimaatbeheersing en veiligheid.

Wij van Gooiland Projectstoffering kunnen u uitgebreid adviseren over vloer- en raambekleding, zodat u altijd het juiste product kiest voor uw interieur, aangepast aan uw specifieke wensen en omstandigheden. Onze vakkundige stoffeerders voeren het werk uit volgens de afspraken en de planning die u met ons heeft gemaakt. Gooiland Projectstoffering is werkzaam door heel Nederland.

Naast kwaliteit staat bij ons duurzaamheid voorop. Gooiland Projectstoffering werkt waar mogelijk samen met partners en leveranciers die streven naar een zo gering mogelijke milieubelasting in al hun activiteiten. Dit komt o.a. tot uiting door het werken met vloerbekledingen die Cradle to Cradle (C2C), Mission Zero of gelijkwaardig gecertificeerd zijn.
Vanaf 2021 is ABC Design B.V. van naam gewijzigd in Gooiland Projectstoffering B.V.

De heer Corné Willers
willers@gooilandprojectstoffering.nl
T  0627 347 840

Gooiland Projectstoffering
Energiestraat 23B2
1411 AR Naarden

T 035 523 3239
info@gooilandprojectstoffering.nl
I   www.gooilandprojectstoffering.nl