Mijn naam is GertJan Kooijman. Oprichter en eigenaar van Kooijman interieurprojecten sinds 2004.

Kooijman interieurprojecten is een jong dynamisch bedrijf en altijd in ontwikkeling. Wij realiseren interieurprojecten door heel Nederland en staan garant voor kwaliteit! Met ruim 20 jaar ervaring in de woning- en projectinrichting hebben wij ons gespecialiseerd in vloerrenovatie, vloerafwerking en raamdecoratie. Wij kunnen u hierin volledig adviseren en beschikken over een complete collectie voor elke behoefte en budget.

In samenwerking met vaste interieurarchitecten en interieurbouwers leveren wij ook complete Turn-Key interieurprojecten op maat. Denk aan het maken van een inrichtingsplan en deze vertalen naar een 3D voorstel. Concepten ontwikkelen en uitwerken. Het realiseren van zowel de complete projectafbouw tot de totale projectinrichting.

Kwaliteit eerst! Dat is ons motto. Ieder project vereist zijn eigen technische en logistieke voorbereiding, waarbij wij u alle garanties kunnen bieden. We hebben plezier in elk klein detail en elke grote uitdaging. Bij ons draait alles om service en krijgt u de beste kwaliteit voor de beste prijs!

 

De heer GertJan Kooijman
info@kooijmaninterieurprojecten.nl
T  0655 154 793

Kooijman Interieurprojecten
Rougestraat 19
1339 AJ Almere

T 0655 154 793
info@kooijmaninterieurprojecten.nl
I   www.kooijmaninterieurprojecten.nl