RN Project stelt zich ten doel een beheerste groei van de onderneming te realiseren en de continuïteit van de onderneming te waarborgen. Dit alles gebouwd op een intensief relatiebeheer en vertrouwen van de klant.

Binnen ons bedrijfsproces staat de wens van de klant centraal. Deze zorgt er namelijk voor dat onze continuïteit gewaarborgd blijft. Het leveren van kwaliteit houdt in dat er in alle opzichten tegemoet wordt gekomen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

De onderneming heeft sinds de start in 1991 een constante groei doorgemaakt en is professioneel gespecialiseerd in het uitvoeren van projectmatige stofferings- en raambekledingswerkzaamheden, schoonmaak en schilderwerken, uit- en inhuizen en het management hiervan voor bedrijven, overheden, instellingen in de ruimste zin van het woord. Door de jarenlange ervaring en de actieve deelname in brancheorganisaties binnen de facilitaire wereld zijn wij bekend met de wensen en ontwikkelingen van facility management. Deze kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn over de service van RN Project.

Mevrouw Miranda Kulik-Schippers
mkulik-schippers@rnproject.nl
T  0651 676 730

RN Project BV
Kelvinring 52D
2952 BG Alblasserdam

T 078 691 7577
info@rnproject.nl
I   www.rnproject.nl