Luxaflex® Window Styling staat bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte. De collectie bestaat uit binnen- en buitenzonwering en horren van topkwaliteit.

Daarnaast biedt Luxaflex® diverse bedieningssystemen waarbij gebruiksgemak, design en veiligheid een grote rol spelen. Voorbeelden zijn: koordloze bedieningen (LiteRise®) en op afstand bedienbare producten (PowerRise®). De mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnen Luxaflex® speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid al sinds de oprichting een belangrijke rol. Daarom heeft Luxaflex® zich tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te creëren die bijdragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen. Dat is dan ook het overkoepelende thema van Keen on Green – het initiatief dat zowel de energie efficiëntie van onze producten promoot, als ons streven om milieuvriendelijke producten op een duurzame manier te creëren.

Foto Mark Jongkind

De heer Mark Jongkind
E m.jongkind@luxaflex-nederland.nl
T 0653 25 49 20

Luxaflex Nederland
Blaak 555 (4e verdieping)
3011 GB Rotterdam

T 0184 230 088
E info@luxaflex-nederland.nl
www.luxaflex.nl