opendag2

Open dag Hout- en Meubileringscollege Rotterdam

Op 10 november jl. organiseerde het mbo-onderwijs in het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam een open dag, bestemd voor jongeren die een vervolgstudie willen doen. Deze school leidt ook op voor woning- en projectstofferen. Het was een drukke dag. In totaal ontvingen we maar liefst 1600 geïnteresseerde personen. Dat betekende dat in de ruime omtrek auto’s geparkeerd stonden, waarvoor verkeersbegeleiding was geregeld.

opendag

Van de Branche Vereniging Projectinrichting (BVP) waren naast voorzitter Lieuwe Steendam ook Rob Boon van R&J Boon en Danny Voerman van Prolance aanwezig om de belangstellenden te woord te staan. De BVP’ers waren in eerste instantie onzeker of er wel voldoende aanloop zou zijn. Al snel bleek dat daar niets aan mankeerde. Het lokaal liep vol en de drie hadden hun handen vol om uitleg te geven en alle aanwezigen voldoende aandacht te geven.

Ook de leiding van het HMC was vol lof; dankzij de interactie met de professionals was er veel dynamiek en volop belangstelling voor dit mooie vak.