30 miljoen stippen

Welkom nieuwe leden

MakeCover: “meer sfeer en beleving”

MakeCover is sinds 1 juli aangesloten bij de BVP en daarmee ons jongste lid. Het signbedrijf bestaat ruim vijf jaar en is gespecialiseerd in belettering voor het interieur van gebouwen. ‘Restyling Solutions’, zoals dat heet. Ronald Steenkist: “We willen graag meer projectinrichters leren kennen. We werken nu al af en toe samen en willen dit graag uitbreiden. Omdat wij volledig gericht zijn op het interieur past het goed bij ons om juist onder de projectinrichters nieuwe partners te zoeken. Samen kunnen we immers gaan voor het beste resultaat voor de eindgebruiker.”

Meerwaarde

MakeCover wil met zijn producten meerwaarde bieden aan ruimtes en gebouwen. De sfeer en beleving optimaliseren. Net als de projectinrichters. “Ons hart ligt bij projecten waarin we mogen meedenken en adviseren.” aldus Steenkist.


Energielabel

Daarnaast zet het bedrijf zich in om het energielabel van kantooromgevingen te verbeteren. En dat is noodzakelijk. Want wettelijk gezien moeten alle panden over vier jaar een energielabel C hebben. De warmtewerende glasfolies van MakeCover helpen om energie te besparen door het gebruik van airco’s drastisch te verminderen. “Over deze oplossingen vertellen we uiteraard graag meer,“ aldus Steenkist.

30 miljoen stippen in Delft

Steenkist en zijn team richten zich vooral op grotere projecten. Een daarvan is de nieuwe stationshal en het stadskantoor in Delft. Dit wordt bovenop de spoortunnel gebouwd. MakeCover realiseerde hier een plafond van 7700 m2 met een prachtige – Delfsblauwe – bekleding van de historische plattegrond van Delft rond 1876. Het beeld is opgebouwd uit meer dan 30 miljoen stippen en het patroon beweegt mee met het plafond. Zo heeft de reiziger vanuit elke hoek een ander aanzicht. “Logistiek een enorme uitdaging,” lacht Steenhuis. Maar we zijn trots op het eindresultaat.” Meer informatie over het project.

Ronald Steenkist verheugt zich op de eerstvolgende BVP-bijeenkomst en hoopt veel projectinrichters te leren kennen.