Jelle Miedema

Nieuw lid

Jelle Miedema nieuw lid

Jelle Miedema is directeur van JNC Vloeronderhoud te Noordwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen, conserveren en reconditioneren van alle soorten vloeren. JNC werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland bij o.a. horeca, bedrijfspanden en kinderopvang. Miedema legt uit dat JNC verder gaat dan het standaard ‘floormanagement’: “We maken een periodiek onderhoudsplan en koppelen dat aan een Meerjarig Service Abonnement (MSA). We denken met onze klanten mee en houden rekening met het beschikbare budget. En ook als de vloer aan vervanging toe is, geven we graag professioneel advies”. Op dat punt is het natuurlijk prima samenwerken met andere leden van de BVP.

JNC wil een vakkundig ‘verlengstuk’ zijn in de relatie tussen projectinrichter en eindgebruiker en daarnaast een partner voor projectinrichters. Dat betekent dat voortdurend (samen)gewerkt wordt aan de relatie met de opdrachtgever. Immers, dankzij de meerjarencontracten voor het onderhoud blijft men ‘in beeld’ na de aanschaf van de vloer(bedekking).

Miedema is geen onbekende in de wereld van de projectinrichting. Hij richtte in 1990 het bedrijf Progenta Nederland op. Die organisatie verliet hij in 2005. Sinds 2011 is hij eigenaar van JNC Vloeronderhoud. Door een collega-organisatie werd hij gewezen op de BVP: “De netwerkfunctie is voor ons natuurlijk heel belangrijk, maar ook het kennis delen spreekt me aan. Ik zie uit naar de ontmoeting met nieuwe en bestaande vakgenoten en zal zeker op 11 oktober van de partij zijn!”